Ana sayfa Dizi Fragmanları Finalden vazgeçilen Balkan Ninnisi dizisinde yeni gelişmeler var

Finalden vazgeçilen Balkan Ninnisi dizisinde yeni gelişmeler var

tarafından ker_def

Her hafta Perşembe akşamları TRT 1 ekranlarına gelen ve büyük beğeni toplayan “Balkan Ninnisi”nin 20. bölümü, 17 Kasım Perşembe akşamı saat 20:00’de TRT 1 ekranlarına geliyor. Daha önce final yapılacağı yönünde iddialar ortaya atılmasına rağmen, TRT1 yönetiminin dizinin devam etmesi yönünde karar aldığı ortaya çıkmıştı.

Perşembe akşamları reytingleri çok iyi olmasa da farklı kültürlerdeki insanların bir arada yaşayabileceğini güzel bir hikaye ile anlatan Balkan Ninnisi dizisi, farkındalık anlamında çok önemli bir proje olarak gözüküyor.

Çekimleri Üsküp’te devam eden “Balkan Ninnisi”, etkileyici ve eğlenceli hikayesiyle olduğu kadar usta oyuncu kadrosunun müthiş performansları ve Balkan müziğinin sevilen örnekleriyle de büyük ilgi görüyor.

“Balkan Ninnisi”nin, 17 Kasım Perşembe akşamı TRT 1’de yayınlanacak 20. Bölüm özeti ise şöyle: “Konak halkı, Murat’ın hayatta olma ihtimaliyle ilgili son umudunu da kaybettikten sonra, sevdiklerine daha sıkı sarılır. Süleyman ve Nina, Jovanka ve Ertan’ın mutluluğu için her şeyi yapar.

Diğer yandan Elena, eskiye dair tüm sırları ortaya çıkarıp, bu kez herkesin mutlu olması için elinden geleni yapacaktır.

Konakta keyifler yerine gelmeye başlamışken, Şefo ve Ayşen aşkı ortalığı karıştıracaktır.”