Ana sayfa Dizi Fragmanları Finale 3 bölüm kala Baba dizisinde isyan çıktı!

Finale 3 bölüm kala Baba dizisinde isyan çıktı!

tarafından ker_def

Show TV’nin sevilen dizisi Baba’nın 30. bölümde final yapacağı ortaya çıkmıştı. Dizide Kadir karakterini canlandıran Tolga Sarıtaş da yaptığı açıklama ile bu bilgiyi doğruladı ve 27 Aralık Salı akşamı 30. bölüm ile birlikte Baba dizisinin final yapacağı netleşti.

Şimdiye kadar 27 bölümü yayınlanan dizinin 28. yeni bölümü izleyicilerle buluşacak. Finale doğru adım adım giden Baba dizisinde önemli gelişmeler yaşanacak. Peki yeni bölümde neler yaşanacak?

Öncelikli Selahattin’e karşı bir başkaldırı var ve ortaya çıkan bu isyan dalgası dizinin ateşini de yükseltecek. Yeni bölümde Emin karakterinin öncülüğünde önemli gelişmeler yaşanacak.

İnsanların Emin’in desteğiyle Selahattin’e karşı isyan başlattığı tanıtımda Çöpköy’de yer yerinden oynuyor. Evlere saldıran adamlar Emin’i de zorla götürürken, polis araçlarının görülmesi akıllara “Emin tutuklanacak mı?” sorusunu getiriyor.

Geçen hafta ise babasının katilini öğrenen İlhan yerinde duramadı, Ahmet’i öldürmek için harekete geçti. Finalde Kadir, İlhan’ı durdurmaya çalışırken gerilim giderek tırmandı. İlhan’ın ne yapacağı merakla bekleniyor… İşte yeni bölümde bu konuda da neler yaşanacağı netleşecek.

Başrollerinde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın yer aldığı ‘Baba’nın senaryosunu Gökhan Horzum kaleme alırken, yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak üstleniyor.

‘Baba’ yeni bölümüyle Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de!