Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti adım adım Yalı Çapkını dizisine rakip olmaya başladı!

Kızılcık Şerbeti adım adım Yalı Çapkını dizisine rakip olmaya başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları diziler arasındaki müthiş yarışta Yalı Çapkını dizisinin bariz bir üstünlüğü bulunuyor. Star TV’nin sevilen dizisi sezonun en iyi çıkışını yapmasının yanı sıra, hikayesinin de sürükleyici olması ile zirveden inmiyor…

Yalı Çapkını dizisinde 12. bölüm geride kaldı ve haftalardır çift hanelerde gezinen reytinglerde bir düşüş de gözükmüyor. Bu durum dizinin hikaye gücünün bir sonucu olarak milyonları etkilemeyi sürdürdüğüne işaret ediyor.

Kızılcık Şerbeti adım adım Yalı Çapkını dizisine rakip olmaya başladı! 7

Cuma akşamları Kızılcık Şerbeti dizisi ise Show TV ekranında izleyicilerle buluşmaya ve her yeni bölümde biraz daha iyi reytingler elde ederek yükselmeye devam ediyor. Daha önceleri Yalı Çapkını’na rakip olması pek de düşünülmeyen Kızılcık Şerbeti, adım adım rakibine yaklaşmayı sürdürüyor.

Kızılcık Şerbeti dizisinde muhafazakar ve seküler iki aile arasındaki gerilim arttıkça izlenme oranlarına da bunun yükseliş olarak yansıması, senaristlere yeni bir alan açtı. Artık bu çalışma ortamını derinleştirerek Kızılcık Şerbeti’ni reytinglerde biraz daha yukarıya çıkarma imkanı var.

İşte bu noktada da Yalı Çapkını dizisinin hikayesinde biraz düşüş yaşanır ve izleyici ilgisi azalmaya başlar ise Kızılcık Şerbeti’nin aradaki farkı kapatma ihtimali de gözüküyor.

Ancak her iki dizinin de hikaye gücüyle bu noktaya geldiğini ve izleyicileri her yeni bölümde meraklandıran konular buldukça da izlenme oranlarının çok iyi geleceğini de söyleyebiliriz.

Cuma rekabetinde artık Yalı Çapkını dizisi tek başına değil. Kızılcık Şerbeti de 6’lı oranlarda gerçekleşmeye başlayan reytingleri ile çok geniş bir izleyici grubunu etkisi altına almayı başardı.