Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisi başlattı; Yalnız Kurt, Sipahi ve Dokuz Oğuz dizileri birbiri ardına patladı!

Teşkilat dizisi başlattı; Yalnız Kurt, Sipahi ve Dokuz Oğuz dizileri birbiri ardına patladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk televizyon kanallarında Teşkilat dizisi ile başlayan ajanların öne çıktığı Milli İstihbarat Teşkilatı odaklı hikayelerle milyonların etkilendiği bir süreç başlatıldı. Milli birliği ve ülke savunmasını öne çıkartan bu tür hikayelere ilgi büyük olunca da sektörde art arda yeni projeler gündeme geldi.

Osman Sınav imzasını taşıyan Yalnız Kurt dizisi böyle bir atmosferde Türkiye içindeki hain yapılanmaları ve bunların yurt dışı uzantılarına dikkat çeken bir hikaye olarak geçen sezon başladı. Cuma akşamları yayınlanmaya devam eden Yalnız Kurt dizisi de bir istihbarat ve ajanlık konularını içerek yapım olarak dikkat çekmeye devam ediyor.

Şimdi de hem Teşkilat hem de Yalnız Kurt dizilerine benzer bir başka ajan hikayesi olarak Sipahi dizisini 12 Aralık Pazartesi gününden itibaren ekranda izlemeye başlayacaksınız. Kaan Yıldırım, Özge Gürel ve Kerem Alışık’ın başrollerinde yer aldığı dizinin fragmanları çok etkileyiciydi ve izleyiciler aksiyon dolu anlara tanıklık edecek.

Türk televizyonlarında aksiyon dolu ajanlık hikayelerinin yanı sıra yeniden bir asker dizisi furyasının da başlama ihtimali belirdi. Dokuz Oğuz isimli Fox TV dizisi yakında izleyicilerle buluşacak ve teröristler ile mücadele eden özel tim askerlerinin hikayesini izleyicilerle buluşturacak. Daha önce beş sezon yayınlanan Savaşçı dizisinin izinden giden Dokuz Oğuz isimli yeni asker dizisinde Kubilay Aka, Deniz Işın ile Yasemin Allen’i başrolde izleyeceksiniz.

Sonuç olarak hem ajanlık hikayeleri hem de asker dizileri ile milli bilinci artırmaya yönelik dizilerin televizyon ekranında bir hayli fazlalaştığı bir dönemin başladığını söyleyebiliriz.