Ana sayfa Dizi Fragmanları Finale giden Sadakatsiz dizisine izleyiciler yeni bir isim buldu!

Finale giden Sadakatsiz dizisine izleyiciler yeni bir isim buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sadakatsiz dizisinin son bölümleri Asya’nın intikamı şeklinde geçiyor… Cansu Dere’nin canlandırdığı Asya karakterinin hem Derin’den hem de Volkan’dan intikam almak için yaptıkları izleyicileri keyiflendiriyor.

Sosyal medyada Sadakatsiz dizisiyle ilgili yapılan paylaşımlarda dizinin adının “Asya’nın İntikamı” olarak değiştirilebileceğini belirten izleyiciler, sona doğru yaklaşıldıkça yaşanan heyecanın artacağının farkında.

Asya, hem Volkan’dan hem de Derin’den intikam almaya kararlı. Üst üste adımlar atan Asya’nın Derin’in öpüşürken görüntülerini kaydetmesi olayların seyrini değiştirecek. “İntikam soğuk yenen bir yemektir” sözünü hatırlatan sahneler ile Asya karakterinin intikamı sarsıcı olacak.

Finale giden Sadakatsiz dizisine izleyiciler yeni bir isim buldu! 7

Derin’in kendisini aldatması durumunda ne yapacağını Volkan’a soran Asya, aslında büyük oyunu ile onu köşeye sıkıştıracak. Volkan’ın “Senin yaptığın gibi boşanırım” sözü ise Asya’nın hedefini net bir şekilde gösteriyor. 30 Mart Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 54. yeni bölümde Asya, savaşında bir adım daha atıyor!

Asya ve Volkan yemekte konuşmaktadır. Asya, Volkan’a Derin’in ihanet etme olasılığında nasıl tepki vereceğini sorar. Volkan bu konuda nettir. Asya da, planını ilmek ilmek işlemeye devam eder. Bu planlardan haberi olmayan Derin, her şeyi alt üst edecek bir durumun içine düşer.

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başarılı performansları ile hayranlarından övgü aldığı dizinin 60. bölümde final yapması bekleniyor. Adım adım finale gidilirken de dizi hayranlarının “Asya’nın İntikamı” olarak tarif ettikleri Sadakatsiz, yine iyi reytingler almayı sürdürüyor.