Ana sayfa Dizi Haberleri Reytingler ortaya çıktı; Alparslan dizisi Yasak Elma’ya zirve fırsatı vermedi! Necip Memili’nin gelişi Üç Kuruş’u etkilemedi!

Reytingler ortaya çıktı; Alparslan dizisi Yasak Elma’ya zirve fırsatı vermedi! Necip Memili’nin gelişi Üç Kuruş’u etkilemedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları yayınlanan diziler arasında hala Alparslan’ın büyük bir gücü bulunuyor. TRT1 ekranında yayınlanan dizinin başrollerinde Barış Arduç ile Fahriye Evcen bulunuyor. Sezona çok iyi başlayan ve ilk günden bu yana da geniş bir izleyici kitlesine hitap eden dizi, birkaç kez birincilikten olmuştu.

Yasak Elma dizisinin birincilik için sınırlı sayıda fırsatı kullanması önemli bir gelişmeydi. Ancak Alparslan Büyük Selçuklu, yeniden izleyicileri kendisine bağladı ve tüm kategorilerde 28 Mart Pazartesi akşamını birinci sırada tamamladı.

Yasak Elma dizisi ise tüm kişiler kategorisinde rakibine yaklaşsa bile ikinci sırada yerini aldı. Dizi AB ve ABC1 gruplarını ise Survivor’ın ardından üçüncü sırada tamamladı. Yasak Elma’da kısmı bir düşüş yaşandığı, bir miktar izleyici kaybı oluştuğu gözlemleniyor.

Ayrıca Üç Kuruş dizisi de tüm kişiler ve ABC1 gruplarında ortalama oranlara kadar indi. AB’de ise dizinin ortalamanın da altına geldiği ve izleyici kaybının sürdüğü gözüküyor. Necip Memili’nin katıldığı dizi sezon sonunda final yapacak. Dizinin 20. bölümü tüm kişiler kategorisinde altıncı olurken, AB’de sekizincilik ve ABC1’de de yedincilik elde edildi.