Ana sayfa Dizi Fragmanları Finale bir kala Hercai dizisinde olay üstüne olay!

Finale bir kala Hercai dizisinde olay üstüne olay!

tarafından ker_def

atv ekranlarında izleyicilerle 3 sezondur buluşmakta olan Hercai dizisinde sona gelindi… 18 Nisan Pazar akşamı dizinin 68. bölümü yayınlanacak. Yani finalden önceki son bölümü izleyeceksiniz. Ebru Şahin ve Akın Akınözü ikilisinin başarılı performansları ile öne çıktığı dizinin son iki bölümü de yine heyecan dolu geçecek.

Hikayesi ile izleyicilerin gönlünü kazanan, iki başrol oyuncusunu da adeta dünyanın dört bir yanında milyonlarca hayran edinmesine sağlayan Hercai dizisi, ne yazı ki, düşen reytingler ve tükenen hikaye nedeniyle finale gidiyor. atv ekranında nasıl bir final olacağı merakla bekleniyor.

Miran ve Reyyan karakterlerini bir türlü mutlu ve neşeli şekilde göremeyen Hercai hayranları, son 2 bölümde de bu isteklerine kavuşamayacak gibi bir hava var. Hercai dizisinde olaylar bitmiyor, heyecan yine yüksek. “Evladın, anasının acısıyla yaşasın!” sözüyle dikkat çeken dizinin yeni bölümünde Yaren olay yaratacak. Fragmanda ilk detayları bulabilirsiniz.

İşte 68.bölüm fragmanı ve özet bilgiler: Reyyan ve Miran, yeni bir eşikten geçmiş, hayatlarını savaş ve intikamdan uzak geçirmeye karar vermişlerdir. Ancak onların dışında gelişen olayların gölgesi çok geçmeden üzerlerine düşer. Azize intikamdan vazgeçmemiştir.

Öte yanda Füsun, tutuklu olmasına rağmen korkunç bir plan yapar. Cihan ve Handan, hiç beklemedikleri bir haberle sarsılırlar. Azize’nin bitmek bilmeyen intikam isteği, onu bir yol ayrılıma getirir. Miran ve Reyyan, bütün olumsuzluklara rağmen kendi içlerine dönüp, yeni bir heyecan yaşamaya başlar.