Ana sayfa Dizi Fragmanları Teşkilat’a direnen dizi Kefaret’te heyecanı artıran gelişmeler!

Teşkilat’a direnen dizi Kefaret’te heyecanı artıran gelişmeler!

tarafından ker_def

Kefaret dizisinin 22.yeni bölümü 18 Nisan Pazar akşamı ekrandaki yerini alacak. Fox TV’nin sevilen dizisi, TRT1’deki Teşkilat’a direnen tek yapım olarak öne çıkmıştı. Bunu hikayesinin gücü ile başaran Kefaret’in oyunculuk performansları da başarının ana etkenlerinden birisi olarak göz önünde duruyor.

Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat, Yurdaer Okur, Özge Özacar, Mine Kılıç gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Kefaret’in 22. yeni bölümü de yine heyecan dolu olacak. Peki yeni bölümde neler izleyeceksiniz. İşte yeni fragman ve yeni bölümden tüm ayrıntılar:

Sinan ve Emre kaçırılan Zeynep ve Münevver’in peşine düşerler. Hapse giren tefecinin kızı Nisa rehinelerin hayatları karşılığında yüklü bir fidye talep etmekte, Sinan ve Emre ise Zeynep’in yol boyunca bıraktığı ilginç izleri takip ederek hedefe yaklaşmaktadır.

Baskını haber alan Nisa, herkesten gizli fidyeyi ödeyen Kadir’den aldığı paralar ve rehinelerle birlikte yeniden kayıplara karışır. Baskın yaptığı için tekrar tehdit edilen Sinan son çare olarak elindeki tek malı, evlerini satar. Evsiz kalan Münevver Sinan’a çok büyük tepki verecektir.