Ana sayfa Dizi Haberleri Finale doğru ilerleyen Veda Mektubu dizisine bir ödül daha geldi!

Finale doğru ilerleyen Veda Mektubu dizisine bir ödül daha geldi!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında kış sezonunun sonlarında başlayan Veda Mektubu dizisi her ne kadar ikinci sezonda da devam edebilmesini sağlayacak yüksek reytingler alamasa da, sezonun dikkat çeken projelerinden birisi oldu.

Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk ve Emre Kıvılcım gibi etkili oyunculardan kurulu kadrosu ile de çok dikkat çeken dizinin, izleyicileri kendisine çeken sert bir dram hikayesi bulunuyor.

Veda Mektubu dizisini yaz döneminde de sürdürerek önemli bir karar alan Kanal D’nin dizinin final iddialarına karşın, şimdiye kadar sürdümüş olması da çok önemli bir destek olarak gözüküyor. Dizinin 24. bölümde final yapacağına yönelik bilgiler basında yer alırken, hikayede de sona doğru adım adım yaklaşıldığını izleyiciler de biliyor.

Veda Mektubu’na bir ödül daha geldi. Dizinin güçlü hikayesi ve başarılı oyunculuk performansları ödüller ile taçlandırılıyor.

Türkiye’de ve uluslararası alanda başarıya ulaşmış isimlerin ödüllendirildiği 3. Uluslararası Elmas Ödülleri önceki akşam sahiplerini buldu. İş, sanat, medya ve cemiyet dünyasından birçok ünlü ismi bir araya getiren törenin sunuculuğunu Pınar Altuğ Atacan ve Ceyhun Yılmaz yaptı.

Kanal D’nin her pazartesi akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen ve çok izlenen dizisi Veda Mektubu geceden ödülle ayrılan projelerden birisi oldu.

Törende “Yılın Dizisi” seçilen Veda Mektubu’nun ödülünü dizi oyuncularından Hakan Karsak ve Ümmü Putgül aldı.