Ana sayfa Sosyal Medya Dilek Taşı dizisine başlayan Hazal Subaşı yeni dizi projesine çok inanıyor!

Dilek Taşı dizisine başlayan Hazal Subaşı yeni dizi projesine çok inanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazal Subaşı, katıldığı etkinlikte keyifli anlar yaşadı. Geçtiğimiz sezon TRT1 ekranında yayınlanan Kasaba Doktoru isimli dizinin kadın başrolü olan ünlü oyuncu, yeni sezonda da hayranlarının karşısına çıkmaya devam edecek.

Dilek Taşı isimli yeni dizi ile anlaşma sağlayan oyuncu, Salih Bademci, Elif Doğan, Çiçek Dilligil, Ozan Dolunay, Perihan Savaş ve Özge Özberk gibi önemli isimlerle bir arada etkileyici bir proje ile hayranlarının karşısına çıkacak.

Hazal Subaşı hayranları da yeni dizi projesini büyük bir heyecanla bekliyor. Dilek Taşı için ilk açıklamasını yapan Hazal Subaşı, sete çıkarak çalışmalara başladıklarını söyledi.

Ünlü oyuncu, “Benim tatilim bitti, bizim set başladı Dilek Taşı. Dönem işi o yüzden çalışmaya erken başladık. Eylül ayında yayına girecek. Güzel gidiyor, çok keyifliyiz. İçimize sinen bir iş” açıklamasında bulundu.

Dilek Taşı dizisinin 1980’li yıllarda geçeceğini anlatan Hazal Subaşı, rolünü de çok sevdiğini ve projeye inandığını sözlerine ekledi.

Pastel Film tarafından hazırlanan dizinin senaryosunu Can Sinan yazdı. Türkiye’nin darbe dönemi olarak hatırladığı 1980’li yıllarda geçen dizinin hikayesinin izleyicilere Öyle Bir Geçer Zaman ki isimli unutulmaz diziyi hatırlatması bekleniyor.