Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Finale giden Maske Kimsin Sen yarışmasından en büyük faydayı Biran Damla Yılmaz yaşadı!

Finale giden Maske Kimsin Sen yarışmasından en büyük faydayı Biran Damla Yılmaz yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tansel Öngel’in sunuculuğunu yaptığı ve Fox TV’de yayınlanan Maske Kimsin Sen, final yaparak bitecek. Toplam 9 bölüm ekranda kalabilen yarışma programına gösterilen büyük tepkiden sonra, reytingler de iyi gelmeyince ve Cumhurbaşkanlığı Genelgesi ile de bu tür yapımlara ceza yolu açılınca işler değişti.

Maske Kimsin Sen’in 9. bölüm itibari ile hafta sonu son kez ekranda olması beklenirken, programa katılan ünlülerden birisi de Biran Damla Yılmaz oldu. Programın dedektiflerinden birisi olan Eda Ece ile birlikte Yasak Elma dizisinde yer alan genç oyuncu, yaşadığı büyük korkuyu bu program sayesinde üzerinden attı.

Şarkı söyleme konusunda bir korkusunun olduğunu anlatan Biran Damla Yılmaz, Maske Kimsin Sen yarışmasına katıldı ve şarkı da söyleyerek bu korkusunu yendi. Oyuncu, “Muhteşem bir fikir. O çalışma ortamı, dans, şarkı söylemek, sahneye çıkmak muhteşemdi. Benim şarkı söyleme korkum vardı. O yüzden bununla yüzleşmeme sebep oldu” diye konuştu.

Biran Damla Yılmaz, şarkı söylemesi ile ilgili güzel tepkiler aldığını ve bu kadar iyi dönüşler almayı beklemediğini söyledi. Oyuncu, “Ben çok keyif aldım. İnsanlardan da güzel tepkiler alıyorum. Albüm teklifi alıyorum. Ben de şaşkınlıkla karşılıyorum” dedi.

Daha önce şarkı söylemekten korktuğu itirafını yapan Biran Damla Yılmaz, sesinin kötü olduğunu düşündüğünü hatta şarkı söylerken utandığını dile getirdi.

Maske Kimsin Sen yarışması ile bu korkusunu yenen oyuncu, insanlardan güzel tepkiler alınca da çok mutlu olduğunu ifade etti.