Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam dizisi, Yasak Elma’dan sanki kopya çekmiş gibi

Aşk Mantık İntikam dizisi, Yasak Elma’dan sanki kopya çekmiş gibi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşk Mantık İntikam dizisi Fox TV ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşuyor. Dizinin son haftalarda düşen reytingleri dikkatleri çekiyor. İlhan Şen ile Burcu Özberk ikilisinin tutkunları uzun süredir diziye sadık bir şekilde ekran başına geçiyordu. Ancak son dönemde hikaye nedeniyle izleyici ilgisi azaldı. Oyuncuların başarısı ise her platformda takdir ediliyor.

Burcu Özberk’i romantik komedi dizilerinin kraliçesi olarak ifade edersek birçok dizi hayranı buna itiraz etmeyecektir. Oyuncunun yer aldığı romantik komedi işlerinin çok başarılı sonuçlar elde ettiğini yıllardır ortaya çıkan projelerden görüyoruz. Ayrıca İlhan Şen ile de çok iyi bir uyum yakalayan Burcu Özberk, yine çok başarılı performans ortaya koyuyor. Ancak dizinin hikayesine yönelik eleştiriler arttı, izleyici ilgisi azaldı ve reytingler düştü.

Aşk Mantık İntikam dizisi, Yasak Elma'dan sanki kopya çekmiş gibi 8

Aşk Mantık İntikam dizisini kurtarmak için dizinin senaristleri farklı isimleri yapıma katarak ilerlemeye çaba harcıyor. Anıl Altan’ın ardından; Sebahat Kumaş, Elçin Atamgüç ve Erdem Şanlı hikayeye dahil edildi. Son olarak dizinin kadrosuna katılan isim ise Cem Belevi oldu.

Cem Belevi, Efe karakteri ile diziye giriş yaptı ama senaristler daha ilk anlardan itibaren oyuncunun şarkıcılık gücünü de ortaya koyan sahneler yazıyor. Peki biz bunu daha önce nerede görmüştük?

Aşk Mantık İntikam dizisi, Yasak Elma'dan sanki kopya çekmiş gibi 9

Birçok dizi hayranı Yasak Elma dizisinde benzer bir şekilde hikayeye dahil edilen ve müzisyenliği ile öne çıkartılan Zeynep Bastık’ı hatırlayacaktır. Yasak Elma dizisi de izleyici ilgisini çekmek için bir ara müziği hikayeye dahil etti ve Zeynep Bastık da çok başarılı bir performans ortaya koydu.

İrem karakteri ile 12 bölüm hikayede yer alan oyuncu, Yasak Elma dizi hayranlarının yüreğini hoplatan şarkılarıyla da güzel anılar biriktirdi.

Şimdi de benzer bir durumu Cem Belevi yaşıyor… Fox TV’nin hikayesi nedeniyle eleştirilen, reytingleri düşen Aşk Mantık İntikam dizisinde Cem Belevi’yi müzisyenliği ve oyunculuk becerisiyle iki farklı şekilde ekranda görüyoruz.

Aşk Mantık İntikam dizisi bir dönem Yasak Elma’nın başvurduğu yöntemi uygulayarak, kopya çekmiş izlenimi verdi. Tabii ki benzer durumlar başka dizilerde de yaşandı. Senaristler için müzik ile hikayeyi zenginleştirmek ve müzisyen kimliği de olan oyuncuları diziye katmak önemli artılar sağlıyor.

Dizideki Cem Belevi’nin şarkı söylediği sahneyi aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.