Ana sayfa Dizi Haberleri Süslü Korkuluk’la ekrana gelmeye hazırlanan Çağatay Ulusoy’un hayranları bu habere çok üzülecek!

Süslü Korkuluk’la ekrana gelmeye hazırlanan Çağatay Ulusoy’un hayranları bu habere çok üzülecek!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çağatay Ulusoy hayranları çok uzun süredir çok sevdikleri oyuncunun ulusal bir kanalda yayınlanacak bir diziyle ekrana gelmesini bekliyor. Nitekim bir ay önce umut ışığı yanmıştı. Ancak kısa süre önce ortaya atılan bir iddia bu mutluluğu yerle bir etti.

Ekranların en yakışıklı ve yetenekli oyuncularından Çağatay Ulusoy artık kendini kanıtlamış bir oyuncu. Ulusoy en son 2016 yılında İçerde isimli diziyle ulusal bir kanalda boy göstermişti. Ardından dijital platform için çekilen ilk Türk dizisi olan Hakan: Muhafız isimli dizide rol almıştı.

Hakan: Muhafız’ın ardından yine Netflix için çekilen Kağıttan Hayatlar için çekilen filmde başrolde yer alan yakışıklı oyuncu, daha sonra yine bir dijital platform olan BluTV’de yayınlanan Yeşilçam dizisiyle ekrana geldi.

Süslü Korkuluk’la ekrana gelmeye hazırlanan Çağatay Ulusoy’un hayranları bu habere çok üzülecek! 7

Yani Çağatay Ulusoy, İçerde dizisinin ekrana geldiği 2016 yılından bu yana ulusal kanalda rol almadı. Hayranları ise onu ulusal bir kanalda görmek için can atıyordu. Nihayet güzel haber 2021’in son günlerinde geldi. Bu habere göre Çağatay Ulusoy, OGM Pictures’ın yeni projesi Süslü Korkuluk’tan gelen teklifi kabul etmişti. Ve en güzel haber dizinin ulusal kanal TV8’de yayınlanacak olmasıydı.

Çağatay Ulusoy’un teklifi kabul etmesiyle çalışmalar hızlandı. Başrol kadın oyuncu olarak Alina Boz ile anlaşıldı. Dizinin yönetmeni Cem Karcı hemen ilk tanıtımı çekti ve fragman hızla paylaşıldı.

Ancak bu hızın ardından diziden ses kesildi. Herkes merak içerisindeyken birkaç gün önce Çağatay Ulusoy’u yeniden ulusal kanalda görmek isteyen hayranlarını üzecek bir iddia ortaya atıldı. Buna göre Ulusoy’un başrolünde yer alacağı Süslü Korkuluk dizisi kanal değiştirmiş Disney Plus’a geçmişti.

Bugüne kadar Can Yaman, Hande Erçel, Demet Özdemir gibi dev isimlerle anlaşarak Türkiye pazarına çok hızlı girmeye hazırlanan Disney Plus da bir dijital platform. Yaz aylarında yayına geçmesi planlanan dijital platform çok iddialı içerikleriyle ortalığı darma duman etmeye hazırlanıyor.