Ana sayfa Dizi Haberleri Finale yaklaşan Elkızı dizisinde bir umut vardı ama o da yok oldu!

Finale yaklaşan Elkızı dizisinde bir umut vardı ama o da yok oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları Fox TV’de ekrana gelen Elkızı dizisinin 13’üncü bölümde final yapacağı duyurulmuştu daha önce. Ardından ortaya atılan bir iddiaya göre diziyle ilgili yeni bir umut ışığı doğmuştu. Ancak dün akşam yayınlanan bölümün reytingleri o umudu yok etti.

Sevda Erginci, Perihan Savaş ve İsmail Ege Şaşmaz’ın başrollerinde yer aldığı Elkızı dizisinin dün akşam 11’inci bölümü ekrana geldi. Yayınlanmaya başladığı ilk günden bu yana reytinglerden çok da iyi sonuç alamayan dizi yine ortalamanın altında puan elde etti.

Ancak Elkızı dizisi düşük reytingine rağmen devam edebildi. Fox TV’den daha önce yapılan açıklamada dizinin 13. bölümde final yapacağı açıklanmıştı. Ancak kulağa gelen bir iddia dizinin reytinglerini biraz olsun yükseltmesi halinde devam edebileceği ihtimalini ortaya koyuyordu.

Finale yaklaşan Elkızı dizisinde bir umut vardı ama o da yok oldu! 7

Elkızı dizisi bu haftaya kadar cumartesi akşamları ekrana geliyordu. Ancak cumartesi akşamları Maske Kimsin yarışmasının başlamasıyla dizi pazara alındı. Ancak pazar günü de Yargı ve Teşkilat gibi çok güçlü iki rakip var. Dolayısıyla Elkızı’nın pazar akşamı reytingini artırması ihtimali biraz zor görünüyordu.

Nitekim dizinin dün akşam yayınlanan 11. bölümünün reytingleri bundan sonraki muhtemel adımı da göstermiş oldu. Elkızı bir kez daha reytinglerden ortalamanın bir hayli altında puan aldı. Bu da Elkızı için kısa süre önce ortaya çıkan umut ışığını söndürmüş oldu.

Eğer kanal her şeye rağmen farklı bir karar almazsa Elkızı, 13. bölümüyle ekrana veda edecek. Geriye sadece iki bölüm kaldı. Önümüzdeki hafta ekrana gelecek 12. bölümün tanıtımı da yayınlandı.