Ana sayfa Sosyal Medya Fotoğraftaki ünlüyü tanıdınız mı? Yargı’nın savcı Ilgaz’ı Kaan Urgancıoğlu’nun ta kendisi!..

Fotoğraftaki ünlüyü tanıdınız mı? Yargı’nın savcı Ilgaz’ı Kaan Urgancıoğlu’nun ta kendisi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyuncu Kaan Urgancıoğlu kariyerinin en parlak dönemini yaşıyor. Kanal D’nin Yargı dizisinde canlandırdığı ‘Savcı Ilgaz’ karakterindeki performansıyla övgü dolu yorumlar alan oyuncu, dizideki partneri Pınar Deniz’le de güzel bir uyum yakaladı.

Yargı dizisiyle Kanal D ekranlarına damga vuran Kaan Urgancıoğlu, 12 Mart’tan itibaren de Netflix’de izleyici ile buluşacak. Oyuncunun Aslı Enver ile birlikte rol aldığı Sen Yaşamaya Bak adlı film 12 Mart Cumartesi günü gösterime girecek.

Öte yandan oyuncunun instagram hesabından yaptığı son paylaşım hayranlarını hem şaşırttı hem de meraklandırdı. Görmeye alışık olduğumuzdan çok farklı bir imajla takipçilerinin karşısına çıkan Kaan Urgancıoğlu’nun paylaşımı hayranlarına, ‘Neler oluyor?’ dedirtti.

Fotoğraftaki ünlüyü tanıdınız mı? Yargı'nın savcı Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu'nun ta kendisi!.. 8

Fotoğrafta uzun saçlı ve güneş gözlüğüyle görünen oyuncuyu hayranları ilk bakışta tanımakta zorlandı. Hemen akabinde ise ünlü komedyen Gupse Özay ile birlikte bir fotoğrafını paylaşan oyuncunun imaj değişikliğinin nedeni ortaya çıktı.

Kaan Urgancıoğlu ile Gupse Özay bir bankanın reklamında birlikte kamera karşısına geçiyor. Urgancıoğlu’nun bu paylaşımları da yeni reklam filmi çekimleri olabileceğini akla getirdi.

Fotoğraftaki ünlüyü tanıdınız mı? Yargı'nın savcı Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu'nun ta kendisi!.. 9

Kanal D’de her pazar akşamı yayınlanan Yargı dizisi, Netflix’de çok yakında yayınlanacak Sen Yaşamaya Bak filmi ve reklam filmi derken Kaan Urgancıoğlu belliki setten sete koştuğu yoğun günlerden geçiyor.

Çekimleri geçtiğimiz yaz yapılan Sen Yaşamaya Bak filminde ilk defa buluşan Aslı Enver ile Kaan Urgancıoğlu filmde iki sevgiliyi canlandıracak. Yönetmenliğini, Müslüm filmiyle büyük beğeni toplayan Hakan Ketche’nin oturduğu filmin senaryosu Hakan Bonoma’ya ait.

Sen Yaşamaya Bak filminin konusu şöyle; Melisa, oğlu Can’ı tek başına büyüten bekar bir annedir. Hasta olduğunu öğrenmesiyle onun hayatı bambaşka bir hal alır. Çok az ömrü kalan Melisa, hayatının son günlerinde ayaklarını yerden kesecek bir aşk yaşayıp, Can’ı emanet edebileceği birini bulabilecek midir?