Ana sayfa Sosyal Medya Hayaller ve Hayatlar dizisinde erkek başrollerin aşkla başı dertte!

Hayaller ve Hayatlar dizisinde erkek başrollerin aşkla başı dertte!

tarafından ker_def

Bein Connect platformunda yayınlanan Hayaller ve Hayatlar dizisi büyük beğeni topladı. Hem yurt içinden hem de yurt dışından milyonlarca dizi hayranı bu yapımda yaşananları merak ediyor. Dizinin yayınları perşembe akşamları devam ediyor ve 6 bölüm yayınlanmış durumda.

Özge Gürel, Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu dizinin başrol kadın oyuncuları olarak yükse performansları ile alkışı hak ediyor. Erkek başroller olarak ise;
Yusuf Çim, Serkay Tütüncü, Ekin Mert Daymaz’ı izlemekteyiz.

Dizinin üç erkek başrol oyuncusu Hürriyet gazetesinin sorularını yanıtladı… Alaz, Sergen ve Emre karakterleri dizinin hikayesinde ilk görüşte aşk yaşıyorlar. Peki 3 ünlü oyuncu da ilk görüşte aşka inanıyor mu?

Ekin Mert Daymaz böyle bir gerçeğin var olduğunu düşünüyor… Yusuf Çim ise ilk görüşte bir çekim gücü olabileceğini belirterek, “O zamanla aşka dönüşebilir” dedi. Serkay Tütüncü de “Evet, aslında ilk elektrik sonrasında aşk… Aşk var mı zaten?” diye farklı bir yorum getirdi.

Karakterleri hakkında kendi düşüncelerini aktaran Serkay Tütüncü, Alaz için şu ifadeleri kullandı: Alaz başarılı bir avukat. Kendisi hakkında konuşmayı pek sevmeyen, kendisinin birçok versiyonuyla henüz tanışmamış biri. Sevdikleri için riskler alırken başını belaya sokmaktan çekinmiyor.”

Sergen karakterini canlandıran Yusuf Çim ise, “Sergen bir dergi grubunun genç ve yakışıklı patronu. İnsanların yapmacıklıklarından hazzetmiyor, etrafında gerçek ve samimi birilerini istiyor” dedi..

Emre olarak izlediğimiz Ekin Mert Daymaz da şöyle konuştu: “Emre bir bankacı. Parayla arasını iyi tutma derdinde ama çok fazla sorumluluk almayı da sevmiyor.”