Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Fox TV dizisi çok iddialı başlayıp kısa sürede söndü!

Fox TV dizisi çok iddialı başlayıp kısa sürede söndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV bu sezon için çok iddialı yapımlar hazırladı. Tam 11 dizi ile sezona başlayan kanalın dram konularına yatırım yaptığı da görüldü… Ancak bu dram sosu dizilerin bir bir ekrana veda etmesine engel olamıyor…

Uzak Şehrin Masalı dizisi iddialı bir yapım olarak ortaya çıktı. Kars’ta çekilen dizinin başrolünde Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Timur Acar ve Begüm Birgören buluştu. Ancak dizi çok düşük reytingler alınca 5. bölümde final yaptı.

Son Yaz dizisi ikinci sezona etkili bir hikaye ve birçok oyuncunun da dahil olması ile başladı. Ancak 26. bölümde yine düşük reytingler nedeniyle final yapıldı… Bu iki dizi ile sezona daha yeni başlamışken önemli kayıplar veren Fox TV, üçüncü şoku da yaşadı.

Yalancılar ve Mumları dizisi çok güçlü cümlelerle tanıtıldı. BBC yapımı olan Mistresses uyarlaması olduğu söylendi. Dizinin daha önce farklı ülkelerde de uyarlandığı ve çok başarılı bir proje olacağı iddiası ortaya atıldı.

Yalancılar ve Mumları oyuncu kadrosuyla da büyük bir beklenti yarattı. Elçin Sangu, Ceren Moray, Burcu Gölgedar, Şafak Pekdemir, Melike Güner, İsmail Demirci ve Feyyaz Duman gibi isimler gerçekten de çok önemli bir kadronun buluştuğunu gösterdi.

Ancak Yalancılar ve Mumları uzun süreli olamadı. Dördüncü bölümü yayınlanan dizinin reytingleri yine çok düşük kaldı. Tüm kişilerde 12. sırada yer alan dizi, AB ve ABC1 kategorilerinde ise 10. sırada bulunuyor…

Dizinin finaline karar verildi. 31 Ekim Pazar akşamı son kez ekrana gelecek olan Yalancılar ve Mumları, Fox TV’nin seçimlerinin izleyicide karşılık bulmadığını göstermesi bakımında da önemli bir bilgi sunuyor…

Uzak Şehrin Masalı, Son Yaz, Yalancılar ve Mumları… Daha yeni sezonun ikinci ayındayız ama Fox TV 3 dizisi kaybetmiş durumda. Bu da gösteriyor ki, sezon boyunca kanal yönetimi stresli bir dönem yaşayacak.