Ana sayfa Sosyal Medya Hercai’den sonra Ebru Şahin ile Akın Akınözü çok farklı yolları tercih etti!

Hercai’den sonra Ebru Şahin ile Akın Akınözü çok farklı yolları tercih etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai dizisi 3 sezon süren müthiş başarısının ardından dizi hayranlarına veda etti. Ebru Şahin ile Akın Akınözü başrolün hakkını verdi ve müthiş bir popülerlik kazandı. İki oyuncu da adeta Reyyan ve Miran karakterleri ile akıllara yazıldı.

Sadece Türkiye’de değil, dünyanın birçok ülkesinde sevilen iki ünlü isim, yeni sezonda ise çok farklı projeleri tercih etti. Ebru Şahin, belki de kariyerinin Hercai’den daha büyük bir projesine imzasını attı. Destan isimli yeni dizide Akkız olarak izleyeceğimiz oyuncu çok büyük bir prodüksiyonun içinde bulunuyor.

Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman dizilerinin yapımcısı olan Mehmet Bozdağ’ın hayali kahramanı olan Akkız karakteri yakında izleyicilerle buluşacak. Daha şimdiden 15 ülke tarafından sadın alınan Destan dizisi yakında atv’de başlayacak. Ebru Şahin, sekizinci yüzyılda yaşayan bir kadın kahramana hayat verecek.

Hercai'den sonra Ebru Şahin ile Akın Akınözü çok farklı yolları tercih etti! 8

Akın Akınözü ise yeni sezon için Star TV ile anlaşma yaptı. Oyuncu, günümüze dair bir hikayede yerini alacak. Ebru Şahin, tarihi bir dizi tercih ederken eski partneri ise çok farklı bir dizide kendini gösterecek.

Akın Akınözü’nün başroldeki arkadaşları ise Öykü Karayel ile Sarp Apak oldu. Star TV ekranında yayınlanacak olan Kaderimin Oyunu dizisi nefes kesen bir hikayeye sahip olacak.

Hercai'den sonra Ebru Şahin ile Akın Akınözü çok farklı yolları tercih etti! 9

İzleyenleri derinden etkilyecek olan dizinin senaryosunu Gül Abus Semerci yazdı. Emre Kabakuşak’ın yönetmenliğini yaptığı dizinin kadrosunda; Meriç Aral, Kaan Çakır ve Esra Dermancıoğlu da bulunuyor.

Ebru Şahin ve Akın Akınözü, Hercai projesinden sonra yeni sezonda çok farklı yapımlarla izleyici karşısına çıkacak. İkilinin performansları da merakla bekleniyor.