Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek’in Kerem’i Elbet Bir Gün’e transfer oldu!

Benim Adım Melek’in Kerem’i Elbet Bir Gün’e transfer oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrollerinde Nehir Erdoğan ve Kutsi’nin rol aldığı TRT 1 dizisi Benim Adım Melek, iki sezon boyunca büyük bir beğeniyle izleyiciler tarafından takip edildi. Gaziantep’te çekilen dizi geçtiğimiz sezon 66. bölümüyle ekranlara veda etti.

Benim Adım Melek dizisi, ekranlara genç bir oyuncu da kazandırdı. Nehir Erdoğan’ın canlandırdığı Melek’in oğlu Kerem’e hayat veren genç oyuncu Ulvi Kahyaoğlu dizi dünyasına ilk kez Benim Adım Melek’le adım attı. Ancak ilk dizisine rağmen genç oyuncu başarılı bir performans sergiledi.

Dokuz Eylül Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu olan Kahyaoğlu, Benim Adım Melek’in ardından yeni projesi için imza attı. Kahyaoğlu, sonbaharda ekrana gelmeye başlayacak olan Elbet Bir Gün dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Benim Adım Melek'in Kerem'i Elbet Bir Gün'e transfer oldu! 7

Ulvi Kahyaoğlu, daha önce Kimi Sevsem Çıkmaz isimli kısa filmde yer almış, bu kısa film ile Cannes Film Festivali’nde ülkemizi temsil etti. Kahyaoğlu’nun yine daha önce rol aldığı Ah Bir Ataş Ver isimli kısa film, biri yurt dışı olmak üzere toplam yedi ödül kazandı.

Kahyaoğlu’nun Most Production tarafından çekilecek ve Fox TV’de yayınlanacak olan dizide canlandıracağı rol ile ilgili henüz bir bilgi yok. Başrollerini Şebnem Bozoklu ve Sinem Ünsal’ın canlandıracağı dizide ayrıca Muhammet Uzuner ve Helin Kandemir de yer alıyor. Dizinin konusu şöyle olacak:

Anadolu’da küçük bir kasabada küçük bir ev, yerine yenisi yapılması için yıkılır. Ancak yıkım sırasında korkunç bir durum ortaya çıkar. Evde beş ceset bulunur. Ailelerinden ayrı olan ve birbiriyle görüşmeyen iki kız kardeş haberlerde görünce çocukluklarının geçtiği evi tanırlar ve büyük bir yıkım yaşarlar. İki kardeşten biri zengin bir hayat sürerken diğeri son derece fakirdir. Bu olay üzerine iki kardeş yeniden bir araya gelir ve geçmişe yönelik hesaplaşmalara başlar.