Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV hatasından döndü yeni dizi düzenlemesi yaptı!

Fox TV hatasından döndü yeni dizi düzenlemesi yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında çok kaliteli diziler yayınlanıyor. Büyük emekler verilerek hazırlanan bu dizilerin izleyicilere tam olarak ulaşamaması ise projelerin sıkıntıya girmesine neden olabiliyor. Bir diziyi belirlenen gün ve saatte ekranda kaçıranlar için tekrarlar pek yayınlanmıyordu.

Özellikle de Uzak Şehrin Masalı ve Son Yaz dizilerinin başlaması ile birlikte dizi hayranları farklı zamanlarda da Fox TV’nin bu yapımların tekrarlarını ekrana getirmesini istiyordu. İşte bu istek gerçekleşti… Fox TV, yeni bir karar alarak tekrar bölümleri hafta içinde yayınlamak için yeni bir planlama yaptı…

Kanaldan yapılan bildiride hem Uzak Şehrin Masalı hem Son Yaz hem de Evlilik Hakkında Her Şey dizilerinin tekrar bölümlerinin yayınlanacağı duyuruldu.

Pazar akşamları yayınlanan Uzak Şehrin Masalı, reytinglerde sıkıntı yaşıyor. Cumartesi rekabetine katılan Son Yaz da çok iyi bir bölüm ile dönüş yapmasına rağmen reytingler beklentilerin altında kaldı. Evlilik Hakkında Her Şey de ekrana yeni başladı ve tekrar bölümler daha çok izleyiciye ulaşma açısından önemli bir adım olacak.

22-26 Eylül tarihleri arasında dizilerin tekrar bölümlerinin yayın planlaması şöyle:

22 Eylül Çarşamba
20.00 Evlilik Hakkında Her Şey / 1.bölüm
22.45 Uzak Şehrin Masalı / 2.bölüm
01.30 Yasak Elma / 112.bölüm

24 Eylül Cuma
23.30 Son Yaz / 22.bölüm

25 Eylül Cumartesi
00.15 Uzak Şehrin Masalı / 2.bölüm

26 Eylül Pazar
13.30 Evlilik Hakkında Her Şey / 1.bölüm
16.30 Uzak Şehrin Masalı / 2.bölüm