Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV sekizinci final! Yeni dizi daha derdini anlatamadan final yapıyor!

Fox TV sekizinci final! Yeni dizi daha derdini anlatamadan final yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında bir dizinin daha finalini izleyeceksiniz. Bu sezon üst üste yaşanan finallere bir yenisi daha bu akşam eklenecek. Çarşamba akşamları izleyicilerle buluşan Son Nefesime Kadar isimli dizi son kez ekranda olacak.

Nurgül Yeşilçay,Ertan Saban ve Emre Kınay’ın başrollerinde yer aldığı dizide, ayrıca Begüm Birgören ile Rojda Demirer de bulunuyordu. Happy Valley isimli ödüllü BBC formatından uyarlanan Son Nefesime Kadar, orijinalinden çok daha farklıydı. Happy Valley çok sert sahnelerin ve olayların olduğu bir diziyken, Son Nefesime Kadar ise Türkiye şartlarına göre uyarlanınca şiddet unsurları azaldı ve aile çekişmesi işin içine katıldı. Ancak hikayenin bu yeni hali izleyicileri memnun etmedi.

Fox TV sekizinci final! Yeni dizi daha derdini anlatamadan final yapıyor! 22

Son Nefesime Kadar isimli Fox TV dizisinin 5. ve final bölümü ile veda edecek olması ekibi de çok üzdü. Nurgül Yeşilçay geçen sezon yine aynı ekranda Kefaret isimli diziyle izleyici karşısına çıkmıştı. Ancak bu sefer şans yanında değildi. Happy Valley’i yıllar önce izleyen ve oradaki kadın karakterine hayran kalan Nurgül Yeşilçay, yıllar sonra aynı rolü canlandırma şansı buldu. Ancak bu fırsat 5 bölümden öteye gidemedi.

Uzak Şehrin Masalı, Son Yaz, Elbet Bir Gün, Yalancılar ve Mumları, Misafir, Elkızı ve Kanunsuz Topraklar… Bu 7 dizi şimdiye kadar Fox TV’nin derdini tam olarak anlatamayıp ekrana veda eden işleri oldu.. Sekizinci final kararı ise Son Nefesime Kadar için alındı ve bir dizi daha derdini anlatamadan ekrana veda ediyor.