Ana sayfa Dizi Haberleri Neslihan Atagül’ün yeni dizisindeki partneri için geçen ismi duyunca inanamayacaksınız!

Neslihan Atagül’ün yeni dizisindeki partneri için geçen ismi duyunca inanamayacaksınız!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com – En son Sefirin Kızı dizisiyle ekrana gelen Neslihan Atagül’ün yeniden setlere dönüşü bomba etkisi yarattı. Başarılı oyuncu yeni sezonda Gecenin Ucunda isimli dizide başrol olacak. Partneri için geçen isim ise duyduğunuzda çok şaşırtacak.

Son dönemin ismi en çok parlayan genç oyuncularından Neslihan Atagül, Yaprak Dökümü’ndeki rolünden bu yana çok yol kat etti. Atagül, en son Engin Akyürek’le başrolü paylaştığı Sefirin Kızı dizisiyle başarısını perçinledi. Ancak rahatsızlığı sebebiyle diziden erken ayrılmak zorunda kaldı.

Neslihan Atagül yaklaşık bir yıldır uzak kaldığı setlere Gecenin Ucunda isimli diziyle dönecek. Peride Celal’ın aynı isimli kitabından uyarlanan iddialı dizi, Alim Yapım ve TMC Film imzalı olarak Star TV’de yayınlanacak. Etkileyici bir kadın hikayesinin aktarılacağı dizinin senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdur yazıyor.

Neslihan Atagül’ün yeni dizisindeki partneri için geçen ismi duyunca inanamayacaksınız! 7

Dizi için hazırlıklar sürerken erkek başrol oyuncusu hala açıklanmadı. Ancak ortada dolaşan bir iddiaya göre bu rol için Alperen Duymaz için görüşülüyor ve yakışıklı oyuncu projeye oldukça sıcak bakıyor.

En son rol aldığı Son Yaz dizisiyle kariyerinde büyük bir çıkış yapan Alperen Duymaz halen Bein Connect platformunda yayınlanan Erkek Severse isimli diziyle ekrana geliyor. Duymaz dizide başrolleri Büşra Develi ve Yasemin Allen ile paylaşıyor.

Gecenin Ucunda romanı 1963 yılında yayımlanmıştı. Ancak dizi uyarlaması günümüzde geçecek. Neslihan Atagül’ün oynayacağı romanın kahramanı Macide, aşka sırtını çevirip kendisine ve çocuğuna yeni bir hayat yaratıp insanca bir dünyaya kavuşmak isteyen bir kadın.