Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV, Show TV, Star TV ve TRT1’in toplam 5 dizisi için final riski belirdi!

Fox TV, Show TV, Star TV ve TRT1’in toplam 5 dizisi için final riski belirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mahkum, Duy Beni, Baba, Balkan Ninnisi ve Kasaba Doktoru dizileri final yapabilir! Bu iddianın sahibi ünlü bir televizyon eleştirmeni… Türk dizi sektöründe birbiri ardına önemli projeler üretiliyor. Hem televizyon ekranında hem de dijital platformlarda üst üste projeler ile izleyiciler seyredebilecek pek çok alternatife sahip. Ancak bu projeler arasında televizyonda en önemli kriter reytingler ve bu noktada da bazı dizilerin final tehlikesi belirdi.

Fox TV ekranında yayınlanan Mahkum dizisi ikinci sezona ne yazık ki beklendiği gibi çok etkili bir başlangıç yapamadı ve reytingler çok düşük gelmeye başladı. Duy Beni dizisi için de benzer bir durum var. Perşembe akşamları yayınlanan dizi Star TV’yi yaz döneminde çok umutlandırdı ama Eylül ayı ile birlikte izleyici kaybı çok kritik bir noktaya geldi.

Show TV’de yayınlanan Baba dizisinin de durumu kritik. Reytinglerde çok iyi oranlar gelmiyor ve ortalamanın altında gerçekleşen reytingler ile dizinin daha ne kadar devam edeceği konusunda kaygılar artıyor.

TRT1 ekranlarında ise hem Balkan Ninnisi hem de Kasaba Doktoru dizilerinin final riski bulunuyor. Her iki dizinin de düşük gelen reytingler nedeniyle yayından kaldırılması hiç kimseyi şaşırtmayacaktır. Çünkü TRT1, son dönemde hem Seni Kalbime Sakladım hem de Mükemmel Eşleşme dizileri için final kararı aldı.

Milliyet gazetesi tv eleştirmeni Sina Koloğlu da sosyal medya hesabı üzerinden bu beş dizinin final riski taşıdığını yazdı. Koloğlu, şu yorumu yaptı:

“Final yapabilirler… ‘Mahkum’ 15’nci sıraları gördü. ‘Duy Beni’ keza öyle. ‘Baba’ ne kadar dayanır? ‘Balkan Ninnisi’ ve ‘Kasaba Doktoru’ için de tehlikeli çanları çalıyor.”