Ana sayfa Dizi Haberleri Elçin Sangu, bir dönem çok kızdığı Star TV’ye şanssızlığını kırmak için dönecek!

Elçin Sangu, bir dönem çok kızdığı Star TV’ye şanssızlığını kırmak için dönecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Elçin Sangu için Star TV’nin yeri diğer kanallara göre çok daha farklı. Çünkü ünlü oyuncunun Barış Arduç ile birlikte popüler hale geldiği Kiralık Aşk dizisinin yayıncısı Star TV olmuştu. Oyuncu, eğlenceli bir hikayesi bulunan dizi sayesinde milyonlarca hayrana ulaştı ve yurt dışında da hızlı bir popülerlik süreci yaşadı.

Elçin Sangu’nun kariyerinde Kiralık Aşk dizisi bir kırılma yarattı ama sonrasında bu büyük kariyer sıçramasını devam ettirecek projeler gelmedi. Çarpışma dizisinde Zeynep karakteri ile yer alan oyuncu hem eleştirilmiş hem de yeterince iyi bir çıkış yapamadığı yorumları ile karşılaşmıştı.

2020 yılında bu sefer İyi Günde Kötü Günde dizisiyle yeniden Star TV’ye dönüş yapan oyuncu, bu sefer de altı bölümde reytinge yenilmiş ve yaptığı açıklamayla da yayıncı kanalı eleştirmişti. Star TV’nin diziyi çok erken yayından kaldırmasına kızan oyuncunun sette öfkelendiği ve bu duruma çok kızdığı iddiaları da ortaya atılmıştı.

Elçin Sangu, bir dönem çok kızdığı Star TV'ye şanssızlığını kırmak için dönecek! 8

Leyla karakterini canlandıran oyuncunun yaptığı şu açıklama hala akıllarda duruyor: “Ne olursa olsun bu kadar zor zamanlarda bu kadar insanın özveriyle çalıştığı işlerden bahsediyoruz. Siz, biz. Daha çok alanda, sahada çalışan insanlar için 6 bölüm değil yani. Ben bunu eskiden de kabul edemiyordum. Şu anda kabul etmiş değilim. 6 bölümde bir işin kendini anlatabilmesi mümkün değil. Dolayısı ile orada demek ki başka dinamikler devreye gidiyor. Kanal matematiklerini siz bilirsiniz.”

Elçin Sangu, bu eleştirel sözleriyle Star TV’nin adını anmadan hedef almıştı. Oyuncu, geçen sezon da yine benzer bir talihsizliği Fox TV’de yaşadı. Yalancılar ve Mumları dizisi ile ekrana dönen oyuncu, bu sefer Ceyda karakterini canlandırdı ve çok iddialı kadrosuna rağmen dizi reytinglere yenilerek sadece 5 bölüm devam edebildi.

Kariyerinde son iki dizisinde böyle kötü anılar biriktiren Elçin Sangu, yeniden Star TV’ye Çöp Adam isimli proje ile dönüş yapacak.

OGM Pictures tarafından ön hazırlıkları devam eden Çöp Adam dizisinde Elçin Sangu’yu Peri isimli bir banka müdürü olarak izleyeceksiniz.

Elçin Sangu, bir dönem çok kızdığı Star TV'ye şanssızlığını kırmak için dönecek! 9

Melek Gençoğlu ile Su Ersöz’ün hikayesini yazdığı dizinin başrol erkek oyuncusu olarak da Engin Altan Düzyatan ile anlaşma sağlanmıştı. Dizi hayranları bu iki başarılı ismi ekranda göreceği için şimdiden büyük heyecan duyuyor.

Engin Altan Düzyatan, Tamer isimli büyük servet sahibi bir yazılımcıyı canlandırıyor.

Hikayede Peri karakteri, Tamer tarafından kaçırılacak ve bir yer altı deposunda mahsus tutulacak. Peri ile Tamer arasında bu kaçırılma olayı sonrasında nasıl bir ilişki gelişecek ve hikaye nereye varacak, izleyiciler büyük bir heyecanla dizinin detaylarının ortaya çıkmasını bekliyor.

Elçin Sangu için ise 2 yıl önce büyük tepki gösterdiği Star TV ekranında yeni bir sınav başlayacak. Bakalım ünlü oyuncu, son iki televizyon dizisinde yaşadığı talihsizlikleri Çöp Adam projesi ile aşabilecek mi?