Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV yeni dizisini duyurdu, peki Yalancılar ve Mumları final mi olacak?

Fox TV yeni dizisini duyurdu, peki Yalancılar ve Mumları final mi olacak?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında yeni dizilerin bol olması nedeniyle kanal yönetimi yapımları bir bir harcamaktan hiç çekinmiyor. Uzak Şehrin Masalı ve Son Yaz dizileri bu çerçevede final yapılan işler oldu. Bu sezon dizilerden beklediği reytingleri almakta zorlanan bir Fox TV görüyoruz.

Misafir, Elbet Bir Gün, Elkızı ve Mahkum isimli dört yapım için ekipler yoğun bir şekilde çalışmalara devam ediyor. Son Yaz dizisinin yerine Cumartesi günü Elkızı başlayacak… Ayrıca perşembe akşamları da 4 Kasım’dan itibaren Misafir isimli diziyi yerleştiren Fox TV, şimdi de yeni dizilerinden Elbet Bür Gün’ü sahaya sürdü.

Elbet Bir Gün Hikayesi ile ve oyuncu kadrosu ile çok dikkat çeken bir dizi oldu. Sinem Ünsal, Burak Yamantürk, Şebnem Bozoklu gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı dizinin güçlü bir dram hikayesi bulunuyor. Ağustos ayından bu yana sette olan ekip, yayın için hazır…

Fox TV yeni dizisini duyurdu, peki Yalancılar ve Mumları final mi olacak? 7

Elbet Bir Gün dizisinin ikinci fragmanı da yayınlandı. Bu da demek oluyor ki, yakında dizi izleyicilerle buluşacak. Fox TV, üst üste fragmanlar yayınladıktan sonra dizilerinin ne zaman yayınlanacağını da duyuruyor ve hızlı bir şekilde yayına alıyor.

Ancak Elbet Bir Gün dizisi için şu anda boş olan bir gün yok… Haftanın 7 günü yayında dizi var ve Elbet Bir Gün için birinin final yapması şart… Peki bu dizi hangisi olabilir?

Yasak Elma, Evlilik Hakkında Her Şey, Kanunsuz Topraklar ve Aşk Mantık İntikam isimli diziler iyi performanslar ortaya koyuyor ve final yapmaları beklenmiyor. Elkızı ve Misafir iki yeni dizi ve daha başlamadı.

Bu durumda geriye ilk 3 bölümü yayınlanan ve çok düşük reytingler alan Yalancılar ve Mumları dizisi kalıyor… Pazar akşamları yayınlanan dizinin reytinglerinin yükselmesi pek kolay değil. Senaryo noktasında izleyicileri çok da tatmin edemeyen dizi için final kararı alınmış olabilir mi?

Fox TV’nin Elbet Bir Gün dizisini öne çıkartması akıllara bu soruyu getirdi. Yalancılar ve Mumları için 4. bölüm fragmanı yayınlandı ve 24 Ekim Pazar günü izleyici ile buluşacağı duyuruldu. Ancak bu dizi için son şans olabilir.

Fox TV, Yalancılar ve Mumları’ndan beklediğini yine bulamaz ise bu sefer Elbet Bir Gün dizisini hızlı bir şekilde yayına almayı düşünebilir.

Bir de Şebnem Bozoklu’nun geçtiğimiz ay yaptığı röportajdaki bir sözünü hatırlatalım. Usta oyuncu, Ekim sonunda dizinin yayına gireceğinin söylendiğini belirtmişti. Şayet Yalancılar ve Mumları dizisi 4. bölümü ile bir çıkış yapamaz ise Fox TV’nin final kararı alması kimseyi şaşırtmayacak.