Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV ile Fox TV’nin iki yeni dizisi arasındaki büyük benzerlik!

Star TV ile Fox TV’nin iki yeni dizisi arasındaki büyük benzerlik!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonda izleyicilerle buluşan ve hazırlıkları devam eden birçok proje var. Bu projelerde ikisi arasında önemli bir benzerlik bulunuyor. Star TV’de yayınlancak olan Sana Söz ile, Fox TV’nin Elbet Bir Gün dizilerinde benzer sahneler göreceksiniz.

Nehir Erdoğan ve Erkan Petekkaya’nın başrollerinde yer aldığı Sana Söz isimli dizinin hikayesi polisiye bir olaya dayanıyor. Bir cinayet ve onu araştıran komiser Ömer karakteri, bir de televizyon programcısı Elif var… Nehir Erdoğan’ın canlandırdığı Elif Karaca karakteri bir televizyon kanalında cinayet olaylarını aydınlatmaya çalışan başarılı bir sunucu olacak.

Star TV ile Fox TV'nin iki yeni dizisi arasındaki büyük benzerlik! 1

Elbet Bir Gün isimli Fox TV dizisinin hikayesinde de benzer bir durum yaşanacak. Kenan Acar’ın canlandırdığı gazeteci Murat Güven karakteri ile Elif Acar birbirlerine çok benziyor…

Murat Güven de Kayıp Hayatlar isimli bir televizyon programı hazırlıyor ve burada önemli konuları ekrana taşıyor.

Star TV ile Fox TV'nin iki yeni dizisi arasındaki büyük benzerlik! 2

Her iki dizisinin hikayesinde de bu televizyon programı konsepti önemli bir yer edinecek… Peki neden böyle bir durum yaşanıyor?

Aslında her iki dizinin de hikayesine giren ve cinayetlerin veya kayıp insanların televizyon programı üzerinden ortaya çıkartılması konusu uzun yıllardır Türk televizyonlarında yaşanan bir gerçek.

Her iki dizinin senaristleri de yaşanan bu gerçeği hikayeye katarak önemli bir farklılık yaptı. Ancak bu iki dizide birbirinin benzeri bu durumun oluşması da bir tesadüf oldu.

Elbet Bir Gün ve Sana Söz dizileri için fragmanlar yayınlandı ama henüz yayın tarihleri açıklanmadı.

İşte her iki dizinin de yayınlanan fragmanlarına da yansıyan o benzerliğin görüntüleri:

Elbet Bir Gün fragmanı:

Sana Söz fragmanı: