Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’de 7 dizi için yayın günü belli oldu, 4 dizinin işi şansa kaldı!

Fox TV’de 7 dizi için yayın günü belli oldu, 4 dizinin işi şansa kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Fox TV, yeni sezona tam olarak 11 dizi ile hazırlandı… Bu dizilerden bazıları başladı, bazıları ise sırasını bekliyor… Aşk Mantık İntikam ile yaz dönemini açan kanal, bu dizi iyi performans sergileyince devamına karar verdi.

Cuma günleri yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisinden sonra Son Yaz’ın ise artık Cumartesi akşamları izleyicilerle buluşacağı ortaya çıktı. Pazar günlerine Uzak Şehrin Masalı dizisi gelirken, Yasak Elma yine pazartesi akşamları hayranları ile buluşmaya başladı.

Salı günleri yeni haftadan itibaren Evlilik Hakkında Her Şey isimli diziyi izleyeceksiniz. Çarşamba akşamları için Kanunsuz Topraklar dizisi 29 Eylül’de başlıyor. Ayrıca Yalancılar ve Mumları dizisi de perşembe akşamları yayınlanacak ve ilk bölümü 30 Eylül’de izleyebilirsiniz.

Eylül ayı itibari ile Fox TV haftanın yedi günü için yedi dizisini duyurmuş oldu. Ancak akıllarda kalan bir soru işareti var. Geride hazırlıkları devam eden 4 diziye ne olacak?

Şayet Fox TV’nin yayındaki tüm dizileri iyi reytingler getirir ise diğer 4 dizi nasıl yer bulacak da prime time’da dizi hayranları ile buluşacak.

Bu kadar büyük bütçelerden sonra prime-time dışında bir saatte dizi yayınlanması da pek akıllıca olmayacaktır.

Elbet Bir Gün ve El Kızı isimli dizilerin çekimleri neredeyse 1 aydır devam ediyor. Bunun yanı sıra, Mahkum dizisi için başrol isimleri belli oldu. Seray Kaya, Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu yeni dizinin kadrosunda bir araya geldi.

Bu yapımların yanı sıra Hazal Kaya ile Buğra Gülsoy’un başrolünde yer aldığı İmkansız isimli dizi için de ön hazırlıklar devam ediyor.

Görünen tablo şu; Fox TV’nin dört dizisinin işi tamamen şansa kaldı… Yani yayındaki 7 diziden kötü reytingler getirenler elenecek. Geçen sezon yaşanan ve birçok kanalın yapmayacağı final kararlarını Fox TV, çok kolay alabilecek. Bu da dizi hayranlarının sinirlerini fazlasıyla zıplatacak.

Fox TV’nin yayın günü belli olan 7 dizisinin yanı sıra hazırlıkları süren 4 dizinin başlaması o kadar da yakın zamanda gerçekleşmeyebilir. Bu durum başka krizlere neden olabilir mi? İzleyip göreceğiz ve gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.