Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde kimsenin beklemediği bir kriz çıktı!

Yasak Elma dizisinde kimsenin beklemediği bir kriz çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / detay – Fox TV ekranlarında beşinci sezona başlayan Yasak Elma dizisinde önemli gelişmeler yaşanıyor. Diziden dördüncü sezon sonunda ayrılan isimlerden Şafak Pekdemir ile ikinci yönetmen arasındaki samimiyet dikkatleri çekti.

Önceki gün buluşan ikili kameralar tarafından görüntülendi. Muhabire kafa attığı ortaya çıkan Oğulcan Eren Akay bu yüzden işini kaybetti. Gelişmeleri aktaran gazeteci Birsen Altuntaş, yaşanan bu olayın dizide bir başka krize neden olduğunu belirtti.

Dizinin çekimlerinin yetiştirilmesi için ekipler ikiye ayrılmıştı. Bu iki ekipten birisinin başında Ece Erdek Koçoğlu, diğerinin başında ise Oğulcan Eren Akay vardı. Şafak Pekdemir ile olaylı gecenin ardından ikinci yönetmen, muhabire küfür edip, kafa atınca işini kaybetti.

Yasak Elma dizisinde kimsenin beklemediği bir kriz çıktı! 7

Medyapım tarafından yönetmenlik görevinden gönderilen Oğulcan Eren Akay’ın planladığı çekimler de iptal edilmiş oldu. Beklenmedik bu durum nedeniyle dizi setinde aksamalar yaşandı.

İkinci ekip ile seti olan oyuncular çekimleri yapamadı. Bu durumun dizinin gecikmesine neden olup olmayacağı bilinmiyor.