Ana sayfa Dizi Haberleri Kaderimin Oyunu dizisi tuttu, reytingler sevinç kaynağı oldu!

Kaderimin Oyunu dizisi tuttu, reytingler sevinç kaynağı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında yeni başlayan Kaderimin Oyunu dizisinin iyi reytingler almaya devam etmesi, hikayeyi izleyicilerin sevdiği anlamına geliyor.

Şimdiye kadar 4 bölümü yayınlanan dizinin her hafta daha iyi reytingler alarak yoluna devam etmesi etkileyici bir mesaj oldu. Star TV’nin yeni sezonda izlenme oranlarını bir hayli yukarıya çıkartan dizi, kanalın göz bebeği konumuna geldi.

Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak’ın başrollerinde yer aldığı dizinin etkileyici hikayesi milyonlarca izleyiciyi ekrana taşıyor. Dram hikayesi tuttu ve dördüncü bölüm reytinglerinin de iyi gelmesi olumlu havanın devam etmesini sağladı.

Dizinin 24 Aralık Cuma akşamı yayınlanan 4. bölümü tüm kategorilerde üçüncülük elde etti. Bu gayet başarılı bir çıkış ve ortalamanın bir hayli üzerinde gerçekleşen reytingler de dizinin bu şekilde devam edeceği anlamına geliyor.

Kaderimin Oyunu dizisi tuttu, reytingler sevinç kaynağı oldu! 7

Kaderimin Oyunu ayrıca diğer Cuma dizilerinin reytinglerini de olumsuz etkiledi. Hem Arka Sokaklar hem Kırmızı Oda hem de Aşk Mantık İntikam dizisinin bu durumdan kötü etkilendiğini gözlemliyoruz.

Dördüncü bölüm sosyal medyada da bir hayli etkili oldu. Hayranlar binlerce mesaj paylaştı. Dizinin yeni bölümü için twitter ortamında 50 binden fazla tweet atıldı. Günün en çok konuşulan konusu haline gelen dizinin hem reytingler hem de sosyal medya etkisinin bu kadar yüksek olması çok olumlu bir görüntü çiziyor.