Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’de bir dizi final yapıyor, bir başka dizi başlıyor!

Fox TV’de bir dizi final yapıyor, bir başka dizi başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezon için hazırlattığı dizilerle şimdiden büyük merak konusu olan Fox TV, geçen sezondan kalan Sen Çal Kapımı’na ise veda etmeye hazırlanıyor… Hande Erçel ile Kerem Bürsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin final bölümü için geri sayım başladı.

Eda ve Serkan karakterleri ile gönülleri kazanan ünlü ikili, sette başlayan aşklarıyla da gündemden düşmüyor. Hande Erçel’in çok yorulduğu için dizinin uzatılması fikri hayata geçmemişti. Sen Çal Kapımı ekibi dağıldı. Hande Erçel ile Kerem Bürsin ikilisi de tatil fırsatını değerlendirdi.

Sen Çal Kapımı dizisi 52.bölümüyle birlikte 8 eylül çarşamba günü saat 20.00’de son kez izleyicilerin karşısına çıkacak. Dizinin final bölümünden ikinci fragman paylaşıldı. Eda’nın doğum heyecanı

Sen Çal Kapımı dizisi biterken, Fox TV’den yeni bir dizi başlıyor… Pazar akşamları yayınlanacak oan Uzak Şehrin Masalı, 12 Eylül akşamı izleyicilerle buluşacak. Fox TV’den bir dizi veda ederken, bir başka dizi ise izleyici ile buluşmak için gün sayıyor.

Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Timur Acar ve Begüm Birgören’in başrollerinde yer aldığı yeni dizi için bir süredir ekip Kars’ta yoğun bir şekilde çalışıyor. Etkileyi bir dram hikayesi olan dizinin ilk bölümünü de hayranlar heyecanla bekliyor.

Fox TV ekranında dizilerden birisi biterken, bir diğerinin başlamasına artık herkes alıştı. Yeni sezonda da kanal normalden daha fazla dizi hatırlattığı için bu döngü devam edecek.