Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’de bir dizi final yaptı, yeni bir dizi de başladı!

Fox TV’de bir dizi final yaptı, yeni bir dizi de başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında diziler konusunda sirkülasyon yaşanmaya devam ediyor. Kanal yeni sezon için tam 10 dizinin yer aldığı bir strateji belirledi. Bazı dizilerin çekimleri sürüyor ama yayın için gün bulunamıyor.

Fox TV’nin en sevilen yapımlarından olan Sen Çal Kapımı dizisi final yaparak tamamlandı. Hatırlanacağı üzere yaz aylarında dizinin uzatılması gibi bir durum konuşuluyordu. Ancak görünen tablo bu uzatmanın Fox TV’nin yayın planına pek de uymayacağı gerçeğini gösteriyor. Kanalın elindeki hazır diziler bile haftanın 7 gününden fazla…

Fox TV ekranında Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin başrolünde yer aldığı Sen Çal Kapımı’nın vedasının ardından şimdi yeni sezonun yeni bir dizisi izleyici ile buluşacak. Fox TV’nin yeni sezon için hazırladığı Uzak Şehrin Masalı dizisi pazar akşamları yayınlanacak.

Fox TV'de bir dizi final yaptı, yeni bir dizi de başladı! 7

12 Eylül Pazar yani bu akşam yeni dram dizisi ile tanışacaksınız. Aslıhan Güner iki sezon komedi performansı sergiledikten sonra şimdi de dram rolüyle geliyor. Barış Kılıç, Timur Acar ve Begüm Birgören’in de başrollerinde yer aldığı dizinin çekimleri bir süredir Kars’ta devam ediyor.

Uzak Şehrin Masalı’nın güçlü bir hikayesi ve etkileyici bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Fox TV’nin yeni sezonda büyük beklentiler içinde olduğu dizinin ilk bölümünün reytinglerde nasıl bir sonuç alacağını da merakla bekliyoruz.