Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’de hem final hem yeni dizi kararı üst üste alındı!

Fox TV’de hem final hem yeni dizi kararı üst üste alındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında büyük bir Pazar günü sorunu yaşanıyor… Kanalın pazar akşamları için düşündüğü projeler bir bir eriyor… Bu sezon ilk olarak Uzak Şehrin Masalı dizisi pazar rekabetine katıldı. Ancak bu yapım sadece 5 bölüm sürdü… Reytinglerin düşük gelmesi nedeniyle yayından kaldırılan dram dizisinin yerine ise Fox TV tarafından yeni bir dizi getirildi.

Yalancılar ve Mumları isimli yeni dizi çok etkili kadrosu ve BBC formatı olan Mistresses’tan uyarlanması ile dikkat çekti. Çok iddialı bir şekilde yayın hayatına başlayan dizinin reytingleri yine düşük geldi.

Fox TV, dördüncü bölümde de gelen reytinglerden tatmin olmayınca final kararı aldı. Yalancılar ve Mumları dizisinin 31 Ekim Pazar akşamı son kez ekrana gelmesinden sonra ne olacağı da ortaya çıktı.

Bir süredir tanıtımları devam eden Elbet Bir Gün isimli yeni dizi Fox TV adına Pazar rekabetinde reyting peşinde koşacak. Sinem Ünsal, Burak Yamantürk ve Şebnem Bozoklu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin güçlü bir dram hikayesi bulunuyor. Dizi 7 Kasım Pazar akşamı saat 20.00’da izleyicilerle ilk kez buluşacak. Yani Fox TV ekranında bir dizi bitecek, sonra yeni dizi yayın hayatına başlayacak.

Entrikası bol bir dizi olan Elbet Bir Gün’ün hikayesi Kapadokya’da başlıyor… Metruk bir gecekonduda aynı aileden 5 kişinin cesedinin bulunması ile başlayan hikaye ailenin geri kalan iki kadın üyesinin hayatlarını anlatıyor.

Gizemli ve etkili bir hikayesi bulunan Elbet Bir Gün dizisi, kendilerine yeni bir hayat kuran Feride ile Nesime karakterlerinin hikayesini izleyicilerle buluşturacak.

Hayatta kalmak ve sevdiklerini korumak için, gerçek kimliklerinin ortaya çıkmasını
engellemeye çalışan iki kadının hayatları bir televizyon programı ile büyük bir kabusa dönecek.