Ana sayfa Sosyal Medya Musa Uzunlar iki dizi şanssızlığından sonra yeni projede!

Musa Uzunlar iki dizi şanssızlığından sonra yeni projede!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1959 yılında Antalya’da dünyaya gelen Musa Uzunlar, Türk televizyon ve sinema sektörüne büyük emekler veren isimlerinden birisidir… Oyuncu uzun yıllardır setlerde yer alıyor ve birbirinden farklı karakterlere hayat verdi.

Musa Uzunlar, dizi yapımcılarının vazgeçilmez karakter ustalarından birisi konumunda. Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki İskender karakteri ile hafızalarda yer alan oyuncu, ayrıca Poyraz Karayel dizisindeki Bahri Umman olarak da hatırlanıyor.

Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinde Reşat Yaşaran karakteriyle de dünyanın birçok ülkesinde ismini duyuran Musa Uzunlar, son dönemde dizilerde yer almıyordu. Oyuncu 2018 yılında 8 bölüm süren 8. Gün dizisinin ardından geçen sezon da 5 bölüm devam eden Bir Annenin Günahı’nda şanssızlıklar yaşadı.

Musa Uzunlar 8 bölümlük dijital bir dizinin kadrosuna katıldı. Ünlü yazar Perihan Mağden’in aynı isimli romanında uyarlanan Biz Kimden Kaçıyorduk Anne isimli dizinin çekimleri devam ediyor.

Melisa Sözen’in başrolünde yer aldığı dizide Musa Uzunlar da konuk oyuncu olarak yerini aldı. Birand Tunca, Deniz Karaoğlu ve Hakan Boyav’ın da kadrosunda yer aldığı dizi için ekip Kapadokya’da çekimlere devam ediyor.

Buradaki çekimlerin tamamlanmasının ardından ekip Antalya’da dizinin kalan sahnelerini çekecek. Netflix’te yayınlanacak olan dizi 2022 yılında izleyicilerle buluşacak.