Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’de kadın izleyicileri kendine bağlayan bir dizi var!

Fox TV’de kadın izleyicileri kendine bağlayan bir dizi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında yayınlanmakta olan Evlilik Hakkında Her Şey isimli yeni dizinin ikinci bölümü de izleyicilerle buluştu. Etkileci bir hikayesi bulunan dizinin oyuncu kadrosu da önemli isimlerden oluşuyor. İkinci bölümde reytinglerini yükselten, hem AB hem de ABC1 kategorilerinde de iyi bir çıkış yapan diziyi kadın izleyiciler adeta omuzlarında taşımaya başladı.

Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Fırat Altunmeşe, Tülin Ece, Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesinin kadın izleyicileri hedeflemesi çok yerinde bir tercih oldu… Salı akşamları böyle bir yapıma ihtiyaç vardı ve Fox TV bu durumu çok iyi gördü.

Özellikle erkek izleyicilerin egemen olduğu güçlü yapımların karşısına kadın izleyicileri duygusal olarak etkileyecek ve kendi hayatlarından da bazı şeyleri bulabilecekleri bir yapım getirmek akıllı bir strateji oldu.

Fox TV’nin bu stratejisi Evlilik Hakkında Her Şey dizisi ile birlikte tuttu. Benzer bir durumu Pazar akşamları Kanal D’nin Yargı isimli dizisinde de görmek mümkün.

Fox TV'de kadın izleyicileri kendine bağlayan bir dizi var! 7

“Bu dizi kadının gücünü iyi gösteriyor” diye yorum yapan dizi hayranları tüm ekibe teşekkür eden paylaşımlar yapıyor. Sosyal medyada özellikle kadın izleyicilerin yorumları öne çıkıyor.

İyi bir senaryo olduğunu, kadın karakterlerin erkekler karşısında ezilmediğini belirten dizi hayranları, “Kadının güçlü olduğunu gösteriyor, kadınlar basitleştirilmiyor, özgüvenli karakterler ile iyi bir senaryo” diyerek yapıma yönelik övgülerde bulundu.

Sosyal medyada yapılan bu yorumlar kadın izleyicilerin diziyi sevdiklerini ve sadakat sergileyeceklerini de gösteriyor. Evlilik Hakkında Her Şey bu sezon yoluna güçlü adımlarla devam edecek yapımlardan birisi olmayı başardı.

5 Ekim Salı akşamı dizinin 3. bölümü yayınlanacak ve hayranlar merakla yeni bölümde neler olacağını bekliyor. İlk detayları fragmanda bulabilirsiniz.