Ana sayfa Sosyal Medya Ezgi Mola ve Birkan Sokullu’ya göre Masumlar Apartmanı’nın gerçek kahramanları!

Ezgi Mola ve Birkan Sokullu’ya göre Masumlar Apartmanı’nın gerçek kahramanları!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Magazin Gazetecileri Derneği’nin ödüllerinde Masumlar Apartmanı dizisi yılın en iyi dizisi seçildi. Ezgi Mola, en iyi kadın oyuncu ve Birkan Sokullu da en iyi erkek oyuncu ödüllerine layık bulundu.

Ödül törenine dizinin ünlü isimleri bir arada kaldı. Ezgi Mola, kendi adına duyduğu mutluluğu ve gururu anlattı. Oyuncu, “Biz çok mutluyuz, çok güzel bir 37 bölümle sezonu kapattık. Mükemmel bir ekiple çalıştığım için kendi adıma çok mutluyum” diye konuştu. Ekip arkadaşlarını öven Ezgi Mola, başarıda herkesin pay sahibi olduğunu hatırlattı.

Ünlü oyuncu, “Hepimiz birlikte iyi bir işe imza attığımızı düşünüyorduk ama bunun takdirini ve ödüllerle karşılığını almak ayrı bir mutluluk. Seyircimiz ikinci sezonda da keyifle ikinci sezonda da devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.

Birkan Sokullu da ekip arkadaşları ile birlikte katıldığı ödül töreninde çok yetenekli bir ekip ile bu işin yapıldığı hatırlatmasında bulundu. Sokullu, “Yoğun ve farklı bir süreç oluyor uzun vadede. Fakat bu güzel ekip bunu her defasında keyifli hale getirildi. Bunun da ödüllendirilmesi bizim için de çok anlamlı, teşekkür ederiz” diye konuştu.

Merve Dizdar da çok mutlu olduğunu ve tüm ekibi çok sevdiğini, çok çalışkan insanlarla bir arada olduğunu söyledi.

Bu sözler aslında dizinin başarısını sağlayan gerçek kahramanların ekibin tamamı olduğunu da anlatması bakımından önemli oldu.