Ana sayfa Sosyal Medya Fox TV’de Savaşçı dizisi krizi çıktı, Tamer Karadağlı fitili ateşledi!

Fox TV’de Savaşçı dizisi krizi çıktı, Tamer Karadağlı fitili ateşledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle bir türlü buluşamayan Savaşçı dizisiyle ilgili belirsizlik, nihayet bu sabah ortadan kalktı. Fox TV yayınladığı duyuru ile 10 Nisan Cumartesi günü dizinin 100. bölümü ile birlikte yeniden ekranda yerini alacağını duyurdu. Ancak bu karara gelene kadar büyük krizler yaşandığı da düşünülüyor. Bunu düşünmemize yol açan bazı işaretler var.

Tamer Karadağlı, Fox TV’nin bu kararı almasından saatler önce instagram hesabından bir video paylaştı. Oyuncu, dizinin bekletilmesi ile ilgili sitemkar açıklamalarda bulundu. Videodan önce dizinin yayın tarihi ile ilgili bir paylaşım yapan ve sonra da bununla ilgili bir açıklama videosu yayınlayan oyuncunun sözleri düşündürücüydü.

Tamer Karadağlı’nın bu videoyu paylaştığı zaman bile Savaşçı dizisinin ne zaman yayınlanacağı belli değildi. Ancak bu videodan saatler sonra 8 Nisan Perşembe günü sabah saatlerinde Fox TV’den resmi açıklama yapıldı. Savaşçı dizisi kararının son dakikada alındığı da bu gelişmelerden anlaşılıyor.

İşin ilginç yanı ise Gönül Dağı dizisinin yolunu almış ve son dönemde de Kardeşlerim dizisi ciddi bir izleyiciyi kendisine bağlamışken, Fox TV’nin bu kadar kararsız kalması ve gecikmesinin altında yatan mantık merak ediliyor… Şimdi Savaşçı dizisi başlayacak ama artık rekabette daha çok zorlanacak. Geçmişte Savaşçı’yı izleyen ama şimdi rakip dizileri tercih eden birçok izleyici var.

Eğer Savaşçı, Kardeşlerim gibi daha erken başlayabilseydi avantajlar eşit olacaktı… Tamer Karadağlı’nın diziyle ilgili oyunculara paylaşım yasağı getirildiğine yönelik sözleri de çok konuşulur.

Fox TV’nin yayınlarında açıklık ve özgürlüğü ortaya koyduğu bir ortamda Tamer Karadağlı’nın bahsettiği bu yasak meselesi nedir, bunu da anlamak mümkün değil…

Tamer Karadağlı kaldırdığı paylaşımla ilgili yayınladığı videoda aynen şunları söyledi:

“Biraz önce koyduğum paylaşımı kaldırmak zorunda kaldım, çünkü Fox TV kendisi açıklamak istiyormuş. Müjdeyi kendisi vermek istiyormuş. Ayın 17’sinde de olmayabilirmiş bu arada. Daha kesin bir şey yok. Hala bekliyoruz. Biz çekimlerimizi yapıyoruz ama Fox TV hala bir gün veremedi. Açıklayacağı günü de bizden değil, kendileri resmi olarak açıklamak istiyormuş. Yapacak bir şey yok, ben paylaşımımı kaldırmak zorunda kaldım. Farkındaysanız hiçbir arkadaşım da paylaşım yapamıyor, çünkü yasak. Fox TV kendi açıklama yapmak istiyormuş, bu arada 17’sinde de olmayabilir…