Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’de üç dizi gitti, yeni bir dizi geldi!

Fox TV’de üç dizi gitti, yeni bir dizi geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında bu sezon diziler konusunda büyük sıkıntı yaşanıyor. Kanalın üst üste projeleri düşük reytingler nedeniyle finallerle sarsıldı… İlk olarak Uzak Şehrin Masalı dizisine veda eden Fox TV, ardından da Son Yaz dizisinin düşük reytingine daha fazla katlanmak istemedi.

Geçtiğimiz hafta hem Uzak Şehrin Masalı’nın hem de Son Yaz dizisinin final bölümleri yayınlandı. Tüm itirazlara rağmen alınan bu kararlarda geri adım atılmadı. Yeni gelişme ise Yalancılar ve Mumları isimli dizi için de 5. bölümde final kararı verilmesi oldu… 31 Ekim Pazar akşamı son kez ekrana gelecek olan dizi ile birlikte Fox Tv, 3 dizisi ile yolları ayırmış oluyor.

Ancak kanalın elinde yeni projeler var ve reyting elde etmek için her yol denenecek… Elkızı isimli yeni dizi 23 Ekim Cumartesi akşamı ilk bölümü ile başlayacak. Sevda Erginci ile İsmail Ege Şaşmaz’ın başrollerinde yer aldığı dizinin dram hikayesi dikkat çekici…

Fox TV'de üç dizi gitti, yeni bir dizi geldi! 9

Kardeşlerim ve Gönül Dağı’nın iyi sonuçlar aldığı Cumartesi rekabetinde Elkızı dizisinin akıbeti de çok merak ediliyor. Dizinin ilk bölümünün reyting sonuçları gelecek hakkında önemli detaylar verecektir.

Dizi hayranlarının üst üste gelen final kararları nedeniyle Fox TV olan güvenleri de sarsıldı. Bu durum da kanalın imajı açısından büyük bir sıkıntı yarattı. Dizi izleyicileri Fox TV’de yayınlanan bir yapımın fazla destek bulmayacağını, iyi reytingler alması gerektiğini biliyor.

Bakalım Elkızı dizisi kanalın aradığı iyi reytingleri getirmeyi başaracak mı?