Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’deki dizisi erken final yapan Çocukluk dizisi Burcu Özberk’e önemli bir şey kazandırdı!

Fox TV’deki dizisi erken final yapan Çocukluk dizisi Burcu Özberk’e önemli bir şey kazandırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Bu sezon ekrana Fox TV’de yayınlanan Çocukluk isimli diziyle gelen Burcu Özberk, erken final ile bir anda boşta kalmıştı. Ünlü oyuncu, Nişantaşı’nda doktor kontrolünden sonra kameralar tarafından görüntülendi.

Genel bir sağlık kontrolü yaptırdığını ifade eden oyuncu, her şeyin güzel gittiğin ifade etti. “Çocukluk bitti, dizim bitmişti. Dinleniyorum. Yeğenim bende 1 aydır onunla vakit geçiriyorum” diye konuşan Burcu Özberk, pek de bir şey yapamadığını vurguladı. Çocukluk dizisinin ünlü oyuncudaki en önemli yansıması çocuklar ile daha yakın iletişime geçmesi oldu. Özberk yeğeninin doğması ve son dizisi nedeniyle çocuklarla daha yakınlaştığını anlattı.

Oyuncu, “Hep seviyorsun ama bire bir ilişki kurmak, yakınlık kurmak daha farklı oluyor” diye konuştu. Çocuk sevgisini yeğeni ile giderdiğini, evlilik düşüncesi olmadığını ifade eden ünlü oyuncu, “Bence aşkla beraber harmanlanan bir şey. Dünyaya kendinden birisini bırakma isteği, o dürtünün gerçekleşmesi ve o sorumluluğu almak için yanında güvenebileceğin, senin gibi hayata sahip çıkan, o çocuğa sahip çıkan birisi olması lazım. Yoksa çok bencilce çocuk yapmak” diye konuştu.

“Sizin var mı öyle birisi?” şeklindeki soruya “Yok” yanıtını veren Burcu Özberk, sosyal medyada evlenmeyi düşünmediğini, ama babasız bir çocuğu dünyaya getirebileceğini söylemişti.

Sosyal medyada farklı bir ortamda ifade ettiği sözlerin yanlış ve çarpıtılmış bir şekilde yansıtıldığını anlatan Burcu Özberk, “O konuda hiçbir şey demek istemiyorum. Çünkü dediğim zaman yani gerek yok. Çok hassas bir konu, tekrar bunu köpürtmek istemem” dedi.

Yanlış anlaşıldığımı düşünmediğini, nasıl anlaşılacağının da önemli olmadığını ifade eden Burcu Özberk, bunun şu anda konuşmak istediği bir konu olmadığını vurguladı.

Kapalı ve kendi halinde yaşayan birisi olduğunu, bu tür konularla konuşulmak istemediğini, şu anda gündem olması gereken bir konu da olmadığını anlatan oyuncu, “Ne gerek vardı diye düşündüm” ifadesini kullandı.

Sosyal medya takipçi sayısının rol almada etkili olduğu tartışmasına katılan Özberk, kendisi açısından önemli olanın yetenek ve rolün altından kalkabilmek olduğunu sözlerine ekledi.