Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’deki Gülcemal dizisinin kurtuluşu için bir ihtimal daha var!

Fox TV’deki Gülcemal dizisinin kurtuluşu için bir ihtimal daha var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Murat Ünalmış ile Melis Sezen ikilisinin başrolünde yer aldığı Gülcemal dizisinin çok iddialı bir çıkış yapma hedefi tutmadı. İki etkili başrol oyuncusuna rağmen, dizinin hikayesinin de televizyon izleyicilerinin sevdiği güçlü bir dram olması bile yeterli gelmedi. Perşembe rekabetinde Camdaki Kız dizisinin başarısının da etkisi ile dram projeleri o kadar rahat hareket edemiyor. Gülcemal dizisi de zorlu bir günde, zorlu rakipler karşısında zorlanan bir dizi.

Fox TV’de yayınlanıyor olması da ayrı bir handikap. Daha dizi başlamadan bile birçok izleyici kanal yönetiminin diziyi ne kadar destekleyeceğinden emin olamıyor. Ortalamanın altında reytingler elde eden 4. bölümü ile ilk 10 program arasına bile giremeyen Gülcemal dizisine iki noktada önemli destek geliyor.

Bunlardan birisi sosyal medyada fazlasıyla öne çıkması, diğeri ise yabancı dizi hayranlarının Gülcemal projesine ilgi göstermesi. Dizinin 27 Nisan günü yayınlanan 4. bölümünün sosyal medyada günün en çok konuşulan yapımı olması önemli bir başarı.

Camdaki Kız, Aldatmak, Al Sancak, Gelsin Hayat Bildiği Gibi ve Yüz Yıllık Mucize dizilerinin arasından sıyrılan ve sosyal medyada en çok konuşulan yapım olan Gülcemal, iyi bir görüntü sergiledi. Adba TV’nin yaptığı araştırmada dizinin perşembe rekabetinde 24500 ileti ile ilk sırada yer aldığı, Yüz Yıllık Mucize dizisini bile geride bıraktığı gözüküyor.

Fox TV'deki Gülcemal dizisinin kurtuluşu için bir ihtimal daha var! 7

Bir de son dönemde Gülcemal dizisiyle ilgili hem youtube’da paylaşılan videolara hem de twitter ortamındaki içeriklere yabancı dizi hayranlarının yoğun şekilde yorum bıraktığını, ilgi gösterdiğini ve diziye yönelik övgülerde bulunduğunu görmekteyiz.

Fox TV yönetimi Gülcemal dizisi için ne kadar destek olacak bu bilenmese bile hem sosyal medya ilgisinin hem de yabancı dizi hayranlarının projeye yönelmeye başlamasının olumlu bir hava yaratma olasılığı da olabilir.

Murat Ünalmış ile Melis Sezen ikilisinin başrolündeki dizinin 4 Mayıs perşembe akşamı yayınlanacak olan 5. yeni bölümünün reytingler noktasında çok kritik olacağını söylemek lazım. Şayet bir çıkış olur ise Fox TV, diziye farklı gözle bakacaktır.

Ancak oranlar 3’lü seviyeleri aşamaz ise işler ilerleyen haftalarda iyice karışabilir.