Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’deki Misafir dizisi şanssızlığı yaşayan Hazal Kaya, yeni dizisi ile telafi etmeye geliyor!

Fox TV’deki Misafir dizisi şanssızlığı yaşayan Hazal Kaya, yeni dizisi ile telafi etmeye geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hazal Kaya hayranları bu sezon önce çok sevindi, sonra ise büyük üzüntü yaşadı. Bunun nedeni ise ünlü oyuncunun uzun bir aradan sonra televizyon ekranına dönüşünün kısa süreli olmasıydı…

Fox TV’de yayınlanan ve 2 sezon süren Bizim Hikaye isimli dizide Filiz karakterini canlandıran Hazal Kaya, Eylül 2017 ile 2019 yılının Mayıs ayına kadar televizyonda izleyicilerin karşısındaydı. Bizim Hikaye dizisi tam 70 bölüm sürdü ve sonrasında oyuncu oğlu Fikret Ali’ye hamile kalması ve doğum süreci ile bakım süreçlerinin ardından bir süre setlerde görünmedi.

Benden Ne Olur isimli filmin çekimleri için 2020 yılının yaz sonunda sete çıkan Hazal Kaya, ayrıca Netflix için de bir dizi çekti. Televizyonda yeni dizi tercihini de 2021-2022 sezonunda Fox TV’den yana kullanan oyuncu, Misafir isimli yapımın başrolünde yer aldı.

Buğra Gülsoy ile iyi bir ikili oluşturan Hazal Kaya, dizinin düşük reytingler alması nedeniyle daha beşinci bölümde yayından kaldırılmasının şanssızlığını yaşadı.

Hazal Kaya hayranları da bu duruma çok üzüldü ve oyuncuyu yeniden ekranda uzun süre izleyeceklerini düşünürken büyük hayal kırıklığı yaşadılar…

Hazal Kaya’nın hayranları için telafi niteliğindeki projesi ise Netflix için çektiği Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli dizi olacak. Hazal Kaya, 3 Mart’ta izleyici ile buluşacak olan dizinin başrol kadın oyuncusu olarak yer alıyor. Selahattin Paşalı ile bu dizide partner olan ünlü oyuncu, izleyicileri 1919 yılına götürecek.

Oyuncunun canlandırdığı Esra karakteri, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e düzenlenen siyasi bir komplonun ortasına düşecek.

Esra İstanbul’un çılgın kulüplerinden birinin esrarengiz sahibi Halit ile tanıştığında 1919 İstanbul’unun bilinenden hayli farklı olduğunu görecektir. Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisi için o dönemin kostümleri içinde çok alımlı görünen Hazal Kaya, hayranlarını da yeni dizisiyle çok etkileyecek.

Misafir isimli dizinin kısa süreli olmasının hayal kırıklığını yaşayan Hazal Kaya hayranları için, yeni Netflix dizisi bir telafi olacaktır.

Hazal Kaya, “Bu günün gelmesini ne çok bekledik! Çok mutluyum, çok heyecanlıyım!” diyerek dizinin 3 Mart’ta Netflix’te yayında olacağını sosyal medya hesabından duyurarak hayranlarına müjdeyi verdi.