Ana sayfa Sosyal Medya Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti Londra’da çocuk oyun odası tasarımı yapacak Türk ekip arıyor!..

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti Londra’da çocuk oyun odası tasarımı yapacak Türk ekip arıyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kasım ayında kızı Leyla’yı dünyaya getiren ünlü oyuncu Bergüzar Korel şu sıralarda tüm zamanını çocuklarıyla beraber geçiriyor.

Ali ve Han adında iki oğlu bulunan Bergüzar Korel kızı Leyla’nın doğumuyla beraber, ilk kez kız annesi olmanın mutluluğunu da yaşadı.

Bergüzar Korel’in kızı Leyla doğduğu günden itibaren hayranları tarafından çok merak ediliyor ancak ünlü oyuncu sosyal medyada çocuklarının yüzünü paylaşmıyor ve bu konudaki hassasiyetini sürekli dile getiriyor.

Bergüzar Korel son paylaşımında yine kural bozmadı ancak kızı Leyla’nın oyun oynarken bir fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti Londra'da çocuk oyun odası tasarımı yapacak Türk ekip arıyor!.. 36

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çiftinin kızları fotoğrafta yüzüstü yatmış abilerinin arabalarıyla oynarken görülüyor. Ünlü oyuncu paylaşımına, ‘Bu araba dünyasını sen seçmedin kızım’ notunu düştü.

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen başarılı oyuncu Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti geçtiğimiz haftalarda tatil için Londra’ya gitmiş hatta haklarında Londra’ya yerleştiler şeklinde haberler çıkmıştı.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çiftinin menajeri Ayşe Barım gündem oluşturan söylentilerin gerçek dışı olduğunu belirterek; “İngiltere’ye yerleşme durumu yok. 5 yıldır sık sık gidip geliyorlar” açıklamasını yapmıştı.

Magazin programlarında,Bergüzar Korel ile Halil Ergenç’in Londra’nın önemli bir bölgesinde ev tuttukları, hatta 3 gün 3 gece temizlik yaptıkları, Bergüzar Korel’in çocukları için 1 dadıyı yanında götürdüğü ve ikinci bir dadı aradığına dair söylentiler çıkmıştı.

Yapılan haberlerde, ikilinin yeni evlerine taşınmaları durumunda sadece set olur ise İstanbul’a gelerek çekimlere katılacakları belirtiliyordu. Bergüzar Korel’in son günlerde yaptığı bir paylaşım bu iddiaları yeniden gündeme getireceğe benziyor.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti Londra'da çocuk oyun odası tasarımı yapacak Türk ekip arıyor!.. 37.

İstanbul’a dönen ünlü oyuncu, Londra’da oyun odası tasarım ve uygulaması yapacak Türk ekip arayışına girdi ve sosyal medyada bunun duyurusunu yaptı.

Oyuncunun bu paylaşımı, ‘Çift Londra’ya mı yerleşiyor? sorularını yeniden akıllara getirdi.