Ana sayfa Dizi Analiz Fox TV’deki Yasak Elma dizisinde yeni Şahika bulundu!

Fox TV’deki Yasak Elma dizisinde yeni Şahika bulundu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinin beşinci sezonu başarılı bir şekilde devam ediyor. Dizinin ilk 4 sezonuna damgasını vuran Şahika karakterini kimse unutamamıştır. Nesrin Cavadzade’nin canlandırdığı Şahika, hem entrikaları hem de akla hayale gelmeyecek çözümleri ile çok ilgi çekiyordu.

Nesrin Cavadazde’nin yönetmen ile anlaşamaması ve seti terk ettikten sonra da hikayeden çıkartılması sonrasında Şahika karakteri artık dizide yok. Ancak Yasak Elma senaristleri hikayenin içinde Şahika’yı aratmayacak yeni bir isim bulmayı başarmış olabilir.

Berk Oktay’ın canlandırdığı Çağatay karakterinin son haftalarda yaptıklarına bakılınca bir Şahika gibi entrikacı birisi olma yolunda hızla ilerlediği gözlemleniyor.

Kumru ile çok iyi bir ikili olan ve entrikalar çevirerek Yıldız’ı bir anda zina yapan kadın gibi gösteren Çağatay tüm izleyicileri şaşırttı.

Çağatay’ın ilerleyen bölümlerde herkesi karşısına alması ile birlikte hikayede yeni bir Şahika vakası yaşanabilir. Zira Şahika karakteri de herkesi karşısına alan, gerektiğinde işbirliği yapan ama kendi çıkarı dışında bir şey yapmayan birisiydi.

Çağatay’ın da bu yolda ilerleyebileceğinin ilk sinyali 125. bölümde verilmiş oldu. Yıldız, Çağatay’ı tuzağa düşürmek isterken kendisini bir tuzağın içinde buldu.

Doğan ile Yıldız’ın otel odasında basılması olarak Çağatay’ın zina olarak tarif ettiği bu durum Şahika’yı ne kadar çok hatırlatıyor…