Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası dizisi final endişesi arasında büyük direniş sergiliyor!

Kalp Yarası dizisi final endişesi arasında büyük direniş sergiliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları reyting sonuçlarına bakıldığı zaman Kalp Yarası’nın durumunun pek de iyi olmadığını görebilirsiniz. Haftalardır devam eden bu durumun değişmediğini söyleyelim. Birçok dizi hayranı final endişesi yaşıyor ve bu da gerçekçi bir durum.

atv’nin yaz başında izleyicilerle buluşan dram dizisine büyük bir ilgi oldu. Yaz dönemini iyi atlatan Kalp Yarası, izleyici sadakati sayesinde kış döneminde de yoluna devam etmeyi başardı. Ancak reyting sonuçları hala sıkıntılı bir duruma işaret ediyor.

Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin ikilisinin hayranları her pazartesi atv ekranı başına geçiyor. Ancak diziye olan ilginin gün geçtikçe azaldığı gerçeği de ortada. Kalp Yarası, AB grubunda bir hayli düşük reytingler alıyor. 20 Aralık pazartesi günü yayınlanan 25. bölüm AB’de günü 12. sırada tamamladı. ABC1’de ise bir miktar daha iyi gelen reytingler yine de ortalamanın altında gerçekleşti. ABC1’de dizinin 11. sırada olduğunu görebiliyoruz.

Kalp Yarası’nın şimdilik ayakta tutan grup ise tüm kişiler kategorisinde sadık bir kitleden başkası değil. Genel izleyici kitlesini ifade eden bu gruptaki seyirci, ortalamanın biraz üzerindeki reytinglerle Kalp Yarası’nın yoluna devam etmesini sağlıyor.

Dizi adına haftalardır yaşanan bu durumun değişmediğini ve ilginin artmasına yönelik artık bir beklentinin de kalmadığını söyleyebiliriz.

Kalp Yarası, şayet sadık izleyicisini kaybetmeden ilerler ise sezon sonuna kadar kendisine ayakta kalabilecek gücü bulabilir. Ancak izleyici ilgisi biraz daha azalır ise atv’nin ne yapacağı belli olmaz.