Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde hem gizem ortaya çıktı hem de büyük oyun şaşırttı!

Yasak Elma dizisinde hem gizem ortaya çıktı hem de büyük oyun şaşırttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisine tek bölümlük rol ile bir oyuncu daha katıldı! Her hafta izleyicileri heyecana sürükleyen Yasak Elma dizisi pazartesi akşamlarının en sevilen dizilerinden birisi oldu.

125. bölümü 20 Aralık Pazartesi akşamı yayınlanan dizide neler olacağı merakla bekleniyordu. Gelişmelerden birisi de Sami Bey isimli karakterin kim olduğuna yönelik idi..

Sami Bey ortaya çıktı. Diziye sadece tek bölümlük olarak katılan Sami Bey karakterini Gökhan Civan canlandırdı. Hikayede izleyicileri meraklandıran Sami gizemi de böylelikle ortadan kalktı.

Yasak Elma dizisinde hem gizem ortaya çıktı hem de büyük oyun şaşırttı! 9

Gökhan Civan, tek bölümlük de olsa Yasak Elma dizisinin ekibine adını yazdırdı. Sami Bey ile Arzu’nun konuşması ise sosyal medyada paylaşıldı.

Yasak Elma dizisinin ilerleyen bölümlerinde Berk Oktay’ın canlandırdığı Çağatay karakteri daha çok öne çıkacak. 125. bölüm sonunda Yıldız’ın oyuna getirilmesi Çağatay’ın zaferi olarak dikkatleri çekti.

Yasak Elma dizisinde hem gizem ortaya çıktı hem de büyük oyun şaşırttı! 10

Çağatay, Doğan ile Yıldız’ı otel odasında bir arada yakalatarak bu konuyu bir zina olarak sunacağını gösterdi. Doğan ve Yıldız’ı oyuna getiren Çağatay gelecek haftalarda hikayede bir hayli sivrilecek.

Dizide ayrıca Ender’in şirketin başına geçmesi de izleyiciler tarafından ilgiyle takip edilen bir başka detay oldu.

Şevval Sam, Yasak Elma dizisinin yine en renkli karakterlerinden birisi olarak sosyal medyada yine çok konuşulmayı başardı. Berk Oktay ile Şevval Sam’ın sosyal medyaya yansıyan fotoğrafları da beğeni topladı.

Yasak Elma dizisinde hem gizem ortaya çıktı hem de büyük oyun şaşırttı! 11