Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’den Son Yaz dizisine göz yaşartan destek çabası!

Fox TV’den Son Yaz dizisine göz yaşartan destek çabası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin dizilerine yönelik standart bir tanıtım çalışması var. Her diziye eşit şekilde ama fazla da abartılı olmayan bir tanıtım stratejisi izleniyor… Yeni bölümler öncesi de mümkün olduğu kadar çok fragman verilerek dizilere yönelik heyecanın yüksek kalması sağlanmaya çalışılıyor.

Kanalın son dönemde Son Yaz dizisinin reytinglerinin düşmesinin ardından üst üste basın bültenleri göndererek diziye yönelik içerikler sunması olumlu bir tanıtım çabası olarak dikkat çekti. Bilindiği üzere Masumiyet ve Savaşçı dizileri yayın için hazır bekliyor. Her ikisinin de fragmanları yayınlandı. Ancak Çarşamba dışında Fox TV’nin 6 gün için bir dizisi zaten var. Bu da yayındaki bir yapımın final yapacağı anlamı taşıyor.

Hal böyle olunca da reytingleri düşen dizilerin hayranları büyük endişeye kapılıyor. Son Yaz hayranları da son haftalarda bu endişeli iliklerine kadar yaşıyor. Çeşme’de çekimleri devam eden dizi, çok kaliteli bir yapım. Hak ettiğinden çok daha az reytingler elde ediyor. Hem hikaye hem de oyunculuk performansları ile daha iyi noktada olması beklenen Son Yaz için final söylentileri de sosyal medyada bir endişe ifadesi olarak gündeme getiriliyor.

Fox TV'den Son Yaz dizisine göz yaşartan destek çabası! 7

Fox TV’nin geçtiğimiz gün Çeşme ve İzmir merkezde yapılan çekimlerle ilgili bülten paylaşması dikkat çekmişti. Kanalda bugün yapılan bilgilendirmede de dizide Akgün ve Yağmur’un yakınlaşmasına yönelik bilgiler sunuldu. Bu akşam Son Yaz dizisinin 7. bölümü yayınlanacak ve izleyicilerin de ekran başına geçmesi için her yol deneniyor.

Bu da gösteriyor ki, Fox TV, Son Yaz dizisinin daha iyi reytingler getirebileceğini biliyor ve destek olmak için de bazı adımlar atıyor. Final korkusu yaşayan izleyiciler için en azından atılan bu adımlar olumlu bir sinyal oldu. İşte yeni bölüm öncesi Akgün-Yağmur aşkına doğru Fox TV bülteni:

FOX’un sevilen dizisi “Son Yaz”ın bu haftaki bölümünde Akgün (Alperen Duymaz) ve Yağmur’un (Hafsanur Sancaktutan) heyecanla beklenen yakınlaşma sahneleri çok konuşulacak.

İzleyici bu haftaki bölümde, uzak durmaları gerekirken giderek duygusal olarak daha da yakınlaşan ikilinin birbirlerinden vazgeçemeyen hallerine şahit olacak.

Büyük ilgi gören çiftin merakla beklenen kareleri kısa sürede sosyal medyada yayıldı, binlerce beğeni topladı. Hem hikayesi hem de güçlü oyuncu kadrosu ile öne çıkan “Son Yaz”ın yeni bölümü için şimdiden nefesler tutuldu.