Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova reytingleri süpürdü, Mucize Doktor sıkıştı kaldı! Alev Alev’de tehlikeli düşüş!

Bir Zamanlar Çukurova reytingleri süpürdü, Mucize Doktor sıkıştı kaldı! Alev Alev’de tehlikeli düşüş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamlarının reyting gerçeğinin atv’nin 3 sezondur başarıdan başarıya koşan dizisi Bir Zamanlar Çukurova olduğu gerçeği bir kez daha dün akşam kendini gösterdi. Dizinin tüm kategorilerde birincilik elde etmesi hem büyük bir başarı hem de sıradan bir durum aslında. Zira dizi Mucize Doktor’un düşüşünden bu yana rakipsiz şekilde yoluna devam ediyor.

83. bölümüyle ATV ekranında izleyicilerle buluşan dizinin totalde 12’li oranlarda olması muazzam bir başarı olarak dikkat çekiyor. AB’de daha düşük seyreden Bir Zamanlar Çukurova, ABC1 grubunda da iki haneli oranları tutturmaya devam ediyor. Mucize Doktor ise Adil hoca karakterine hayat veren Reha Özcan’ın ayrıldığı dün akşamki bölümde büyük bir duygusallık ortaya koydu.

Fox TV’nin sevilen dizisi ilk sezonunda reyting rekorları kırmıştı ama ikinci sezonda 7’li oranlardan yukarı çıkmakta zorlanan bir görüntü çiziyor. Dün akşam da büyük duygusallığa ve güçlü oyunculuk performanslarına rağmen benzer rakamlar yine tekrarlandı.

Mucize Doktor totalde günü ancak 3. sırada tamamlayabildi. AB ve ABC1 gruplarında ise ikinciliği devam etti. Dizinin hikayesi Adil hocadan sonra çok daha duygusal olacağı benziyor.

Show TV ekranlarının sevilen dizilerinden Alev Alev de ise reyting düşüşü pek de iyi bir görüntü çizmiyor. Dizinin AB ve ABC1 gruplarında daha fazla düşüş sergilediği de görülüyor. Her iki kategoride de 4’lü oranlara gerileyen dizi totalde ise 5’li seviyelerde… Dün akşam total ve ABC1’de 8. olan dizi, AB grubunu ise 6.sırada tamamladı.

Star TV’de ekrana gelmekte olan Akrep dizisi ise gün değişikliği kararı sonrasında ciddi bir düşüş yaşamıştı. Ancak dizinin yeni günündeki 3. performansında reytinglerin bir miktar toparlanmakta olduğu görülüyor. Totalde ancak 20. sırayı elde edebilen Akrep, AB ve ABC1 gruplarında ise izleyicisini geri kazanıyor ve 3’lü reytingler geliyor. Dizi AB’de günü 11. ve ABC1’de de 13. sırada tamamladı. Halbuki Cuma akşamları çok daha iyi oranlar elde edebiliyordu.

İşte 11 Şubat Perşembe gününün reytinglerde ilk 10 program listesi:

Bir Zamanlar Çukurova reytingleri süpürdü, Mucize Doktor sıkıştı kaldı! Alev Alev'de tehlikeli düşüş! 1