Ana sayfa Dizi Fragmanları Fox TV’den yeni dizisi için final duyurusu geldi!

Fox TV’den yeni dizisi için final duyurusu geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kış sezonu başladı ve televizyon kanalları iddialı projelerini bir bir yayından kaldırma kararları aldı. Fox TV’nin de yayından kaldıracağı iki dizisi var. Bu dizilerden birisi Son Yaz, diğeri ise Uzak Şehrin Masalı…

Kars’ta çekimleri yapılan dram yapımı Uzak Şehrin Masalı daha hikayesini tam olarak anlatamadan ekran ömrünü tamamlayacak. Pazar akşamları başlayan dizinin ilk 3 bölümü iyi reytingler getirmeyince hem final hem de gün değişikliği kararları alındı.

Perşembe gününe alınan dizi dördüncü bölümü ile yayınlandı. Fox TV’den ise beşinci bölümün final olduğuna yönelik duyuru yapıldı. Uzak Şehrin Masalı dizisinin final bölümü fragmanı izleyicileri de üzdü. Daha hikayeyi tam olarak kavrayamadan, önemli bir fırsat bulamadan biten diziler arasına Uzak Şehrin Masalı da katılıyor.

Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Timur Acar ve Begüm Birgören’in başrollerinde yer aldığı dizinin 14 Ekim Perşembe akşamı veda edeceği duyuruldu.

Fox TV’nin yeni sezonda bu kadar kısa sürede iddialı bir dizi için final kararı vermesi de büyük eleştiri aldı. Dizi hayranları bu kadar kısa sürede verilen bir final kararının doğru olmadığı yönünde eleştiriler yaptı.

Birçok dizi takipçisi Fox TV’nin elinde farklı diziler olduğu için projeleri hiç düşünmeden harcadığını belirten yorumlar yapıyor. İşte Uzak Şehrin Masalı dizisinin 14 Ekim Perşembe günü yayınlanacak olan final bölümünden ilk fragman: