Ana sayfa Dizi Haberleri Bora Cengiz’in Sadakatsiz üzüntüsü yerini sevince bıraktı!

Bora Cengiz’in Sadakatsiz üzüntüsü yerini sevince bıraktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2008 yılında bu yana setlerde yer almakta olan Bora Cengiz, Kavak Yelleri dizisindeki Cihan karakteri ile dikkatleri çekmişti. Üst üste farklı projelerde izlediğimiz oyuncu Çilek Kokusu dizisinde de Gani karakterine hayat verdi.

Bodrum Masalı’nın Cenk’i olarak büyük ilgi gören oyuncu, birbirinden farklı dizilerde kısa rollerle son dönemde birçok farklı karakteri canlandırdı. Ramo’da Taner olarak izlediğimiz oyuncu, Alev Alev’de ise Serkan karakterine hayat verdi.

Sinema filmleri için sete de çıkan Bora Cengiz, yeni sezon için Sadakatsiz dizisinden teklif almıştı. Yeni bir karakter için gelen bu teklif daha sonra geri çekildi. Çünkü senaristler karakteri hikayeye katmak istemedi. Bora Cengiz’in Sadakatsiz sevinci de kısa sürdü.

Kanal D dizisinde rolü iptal edilince gelen diğer teklifleri değerlendiren oyuncunun atv dizisi için anlaştığını gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu.

Bora Cengiz, Sadakatsiz dizisinde yer alamadı ama 17. bölümden itibaren Kalp Yarası’na katılacak. Başarılı oyuncunun gizemli bir karaktere hayat vereceği belirtiliyor.

Son dönemde öne çıkan ve iyi reytingler elde eden Kalp Yarası dizisi güçlü hikayesi ile ayakta duruyor. Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran ve Mahir Günşıray gibi önemli isimler dizinin başarısı için Antakya’da çalışmaya devam ediyor.