Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin elinde çok sürpriz bir çıkış yapabilecek dizi var!

Fox TV’nin elinde çok sürpriz bir çıkış yapabilecek dizi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezon için elinde tam 11 dizi bulunan Fox TV, güçlü bir şekilde sezona giriş yaptı… Geçen yıl da aynı stratejiyi uygulayan kanal yönetimi ekren finaller nedeniyle çok eleştirilmişti. Şimdi hem erken finaller nedeniyle hem de çekilip de yayına alınmayan diziler nedeniyle bir sıkıntı çıkabilir…

Fox TV yönetiminin elinde en son bu listeye dahil olan bir dizi var ki, büyük çıkış yapması bekleniyor… Mahkum isimli bu dizinin hikayesi Innocent Defendant isimli yapımdan geliyor… Ünlü dizinin yerli uyarlaması olan Mahkum’da başrol oyuncuları da belli oldu.

Fox TV'nin elinde çok sürpriz bir çıkış yapabilecek dizi var! 7

İlk olarak Onur Tuna ile anlaşma yapılmıştı. Ardından Seray Kaya dizinin kadın başrolü oldu. Sonrasında ise İsmail Hacıoğlu üçüncü başrol olarak hikayeye dahil oldu..

Mahkum isimli dizide Altan Gördüm’ün de dizide yer alacağı gelen son haberler arasında… Böyle önemli dört oyuncunun yer aldığı dizinin hikayesine dikkat çekmek lazım…

Bir savcı ve hafızasını kısa süre yitiriyor, ardından da hapse düşüyor. Cinayet ile suçlanan, idam ile yargılanan bir savcı karakterinin masumiyetini kanıtlama çabasını izleyeceksiniz.

Hikaye hem derin hem de Türk izleyicinin ekranda sevdiği bir konu… Savcı Ağıt Bulut’un hikayesi olarak öne çıkan Mahkum dizisi, Fox TV’nin elinde bulunan ve yeni sezon için sürpriz yapabilecek bir dizi konumunda.

Hazırlıkları devam eden dizinin yönetmeni Volkan Kocatürk oldu. Eylül sonunda dizinin çekimleri için sete çıkılacak.