Ana sayfa Dizi Haberleri Uzak Şehrin Masalı ve Son Yaz dizileri şimdiden Fox TV stresine girdi!

Uzak Şehrin Masalı ve Son Yaz dizileri şimdiden Fox TV stresine girdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Fox TV ekranında yayına hazır bekleyen diziler olduğu için, ekrana gelen yapımların performansları büyük önem taşıyor. Çünkü herkes iyi biliyor ki, bir dizinin performansı düşük olursa Fox TV yönetimi hemen elinde hazır olan diğer diziyi düşünecek…

Geçen sezon bu strateji nedeniyle Bay Yanlış, Öğretmen, Çocukluk gibi diziler neredeyse harcanmıştı. Fox TV, başka kanalda olsa mutlaka devam edecek projelere arka arkaya final yaptırdı. Çünkü, elde hazır dizi vardı ve performansı düşük olan yapıma fırsat verecek kadar bile zaman yoktu… Hatta Masumiyet gibi çok iyi kadro ve hikayeye sahip olan, devam etmesi düşünülebilecek bir dizi bile düşük kalan reytingleri nedeniyle ciddi bir destek bulamadı.

Fox TV’nin geçen sezon sergilediği bu durum yeni diziler için de bir baskı unsuru taşıyor. Son Yaz dizisi bunu yaşadı. Dizinin hayranları son ana kadar reytingler düşecek mi diye strese girdi. Çünkü Fox TV son ana kadar ikinci sezon onayını vermemişti.

Uzak Şehrin Masalı ve Son Yaz dizileri şimdiden Fox TV stresine girdi! 7

Şimdi de bu stresi Uzak Şehrin Masalı dizisi yaşamaya başladı… Pazar akşamları yayınlanan dizinin reytingleri beklentilerin biraz altında kaldı. Hikaye çok etkileyici ve oyuncu kadrosu da muhteşem… Ancak Fox TV’nin ne yapacağı belli olmaz. Dizi çok iyi reytingler alana kadar bu stres ortadan kalkmaz.

Son Yaz dizisinin ikinci sezon başlangıcı muhteşemdi ama Fox TV’ye güven olmaz. Dizinin reytingleri yükselmez ise bir kaç hafta sonra sıkıntılar başlayacaktır.

Neden? Ekim sonunda Elbet Bir Gün dizi ekibi yayına girmeyi bekliyor… Şebnem Bozoklu, tahmini bir tarih vermişti.

Kasım ayı içinde Mahkum dizisi ekibi yayına girmeyi bekliyor. İsmail Hacıoğlu ile yapılan röportajda oyuncu Kasım ayını işaret etti.

Sevda Erginci ile İsmail Ege Şaşmaz’ın başrolde buluştuğu Elkızı dizisi Ağustos sonunda çekimlere başladı ve yayın günü bekleniyor.

Ayrıca İmkansız isimli bir başka dizi daha var… Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Doğulu gibi 3 önemli isim ile geliyor…

Demek ki dizi ekiplerine muhtemel tarihler veriliyor. Bu da yayındaki tüm yapımlar adına bir stres kaynağı oluşturuyor.

Sonuç olarak Fox TV’nin yayındaki 7 dizisinin arkasında bir de 4 tane dizi hazırlanıyor… Bu da tüm dizi ekipleri için büyük bir stres kaynağı olarak duruyor..